iltasyazilim
FD Üye
500 gr Kuşbaşı tavuk eti 500 gr Kültür mantar 1 büyük soğan 1 kırmızı kapya biber Sıvı yağ Tuz Sarımsak Karabiber Kırmızıbiber Not: Arzuya göre salça, kekik vs Ekleyebiliriz
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Merhaba Arkadaşlar,
Sizlere yumuşak Tavuk etli Yemeğimin Tarifini vermek istiyorum
İçindeki Malzemenin bira iri doğranıp ağza gelmesi ayrı bir Lezzet oluyor
İftar sofrasına yakışacak ve çabuk hazırlayabileceğiniz harika bir Yemek
Buyrun Mutlu Neslice ile Sofralarınızı Tatlandırmaya
İlk olarak mantarların zarlarını soyalım ve yıkayalım Daha sonra göğüs etlerimizi küçük küçük kuşbaşı şeklinde doğrayalım
Zarlarını soyduğumuz mantarları yıkayıp kuruduktan sonra iri iri küpler halinde doğranır
Domateslerin kabuklarını soyup küçük parçalar halinde doğrayalım
Soğanı ve Kırmızı biberleri de ince ve uzun parçalar halinde doğrayalım Tavuğu ayrı bir tencerede biraz su ile haşlayalım Daha sonra biberler ve Soğanı önceden altını açtığımız tencere ve ya tavanın içine atalım ve pişirelim sonra içine tavuğu ekleyelim ( sıvı yağ ile pişiriyoruz)
Daha sonra domatesleri ve mantarlar da tencereye ilave edelim pişirelim
Şimdi içine sarımsak rendeleyelim, Tuz ve Baharatlarını ekleyelim Biraz daha kaynadıktan sonra altını kapatalım Afiyet olsun!
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Merhaba Arkadaşlar,
Sizlere yumuşak Tavuk etli Yemeğimin Tarifini vermek istiyorum
İçindeki Malzemenin bira iri doğranıp ağza gelmesi ayrı bir Lezzet oluyor
İftar sofrasına yakışacak ve çabuk hazırlayabileceğiniz harika bir Yemek
Buyrun Mutlu Neslice ile Sofralarınızı Tatlandırmaya
İlk olarak mantarların zarlarını soyalım ve yıkayalım Daha sonra göğüs etlerimizi küçük küçük kuşbaşı şeklinde doğrayalım
Zarlarını soyduğumuz mantarları yıkayıp kuruduktan sonra iri iri küpler halinde doğranır
Domateslerin kabuklarını soyup küçük parçalar halinde doğrayalım
Soğanı ve Kırmızı biberleri de ince ve uzun parçalar halinde doğrayalım Tavuğu ayrı bir tencerede biraz su ile haşlayalım Daha sonra biberler ve Soğanı önceden altını açtığımız tencere ve ya tavanın içine atalım ve pişirelim sonra içine tavuğu ekleyelim ( sıvı yağ ile pişiriyoruz)
Daha sonra domatesleri ve mantarlar da tencereye ilave edelim pişirelim
Şimdi içine sarımsak rendeleyelim, Tuz ve Baharatlarını ekleyelim Biraz daha kaynadıktan sonra altını kapatalım Afiyet olsun!
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız