iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
400 gr piliç göğüs eti
4 Çorba kaşığı tereyağı
250 gr kuşbaşı doğranmış mantar
1 Çorba kaşığı kırmızı toz biber
4 Çorba kaşığı krema
Bir tutam dereotu
Tuz
Hazırlanışı:
Piliç etlerini ve mantarları yıkadıktan sonra kuşbaşı doğrayın
Tereyağını eriterek kuşbaşı doğranmış piliç göğüslerini altın sarısı renk alıncaya kadar çevirin
Mantarları ilave ederek 2 dakika daha yumuşayıncaya kadar sote edin
Hazırladığınız mantarlı pilice kırmızı toz biber, tuz ve kremayı ilave ederek bir taşım daha kaynatıp, ocaktan indirin
Hazırladığınız mantarlı pilici tabağa koyduktan sonra doğranmış dereotu, bir dal nane ve haşlanmış makarna ile sıcak olarak servis yapın
400 gr piliç göğüs eti
4 Çorba kaşığı tereyağı
250 gr kuşbaşı doğranmış mantar
1 Çorba kaşığı kırmızı toz biber
4 Çorba kaşığı krema
Bir tutam dereotu
Tuz
Hazırlanışı:
Piliç etlerini ve mantarları yıkadıktan sonra kuşbaşı doğrayın
Tereyağını eriterek kuşbaşı doğranmış piliç göğüslerini altın sarısı renk alıncaya kadar çevirin
Mantarları ilave ederek 2 dakika daha yumuşayıncaya kadar sote edin
Hazırladığınız mantarlı pilice kırmızı toz biber, tuz ve kremayı ilave ederek bir taşım daha kaynatıp, ocaktan indirin
Hazırladığınız mantarlı pilici tabağa koyduktan sonra doğranmış dereotu, bir dal nane ve haşlanmış makarna ile sıcak olarak servis yapın