Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mantarlı Ve Kremalı Piliç

Mantarlı Ve Kremalı Piliç

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler:

400 gr piliç göğüs eti
4 Çorba kaşığı tereyağı
250 gr kuşbaşı doğranmış mantar
1 Çorba kaşığı kırmızı toz biber
4 Çorba kaşığı krema
Bir tutam dereotu
Tuz




Hazırlanışı:
Piliç etlerini ve mantarları yıkadıktan sonra kuşbaşı doğrayın
Tereyağını eriterek kuşbaşı doğranmış piliç göğüslerini altın sarısı renk alıncaya kadar çevirin
Mantarları ilave ederek 2 dakika daha yumuşayıncaya kadar sote edin
Hazırladığınız mantarlı pilice kırmızı toz biber, tuz ve kremayı ilave ederek bir taşım daha kaynatıp, ocaktan indirin
Hazırladığınız mantarlı pilici tabağa koyduktan sonra doğranmış dereotu, bir dal nane ve haşlanmış makarna ile sıcak olarak servis yapın
 
858,496Konular
981,641Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt