iltasyazilim
FD Üye
1 paket Knorr Patates Püresi
½ su bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
¼ su bardağı su
10 adet mantar (dilimlenmiş)
10 adet kurutulmuş domates (dilimlenmiş)
12 su (70 gr) bardağı un
½ bağ maydanoz (kabaca doğranmış)
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Knorr Patates Püresi’ni paket arkasındaki tarife göre pişirin ve oda sıcaklığında bekletin
Patates püresine unu ilave edin ve elinize yapışmayacak kıvama gelene kadar yoğurun
Daha sonra hamurdan serçe parmağınız kalınlığında silindirler yapın ve 5 cm uzunluğunda kesin
Teflon tavayı kızdırın ve zeytinyağını ilave edin
Ardından mantar ve kurutulmuş domatesleri ilave ederek 5 dakika soteleyin
Kestiğiniz hamurları kaynar tuzlu suda yaklaşık 10 dakika haşlayarak kevgir yardımıyla mantarların olduğu tavaya ilave edin
Hamurları dağılmamaları için çok karıştırmadan 2 dakika tüm malzemeyle pişirin
Son olarak maydanozları ilave edin
½ su bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
¼ su bardağı su
10 adet mantar (dilimlenmiş)
10 adet kurutulmuş domates (dilimlenmiş)
12 su (70 gr) bardağı un
½ bağ maydanoz (kabaca doğranmış)
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Knorr Patates Püresi’ni paket arkasındaki tarife göre pişirin ve oda sıcaklığında bekletin
Patates püresine unu ilave edin ve elinize yapışmayacak kıvama gelene kadar yoğurun
Daha sonra hamurdan serçe parmağınız kalınlığında silindirler yapın ve 5 cm uzunluğunda kesin
Teflon tavayı kızdırın ve zeytinyağını ilave edin
Ardından mantar ve kurutulmuş domatesleri ilave ederek 5 dakika soteleyin
Kestiğiniz hamurları kaynar tuzlu suda yaklaşık 10 dakika haşlayarak kevgir yardımıyla mantarların olduğu tavaya ilave edin
Hamurları dağılmamaları için çok karıştırmadan 2 dakika tüm malzemeyle pişirin
Son olarak maydanozları ilave edin