iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
12 kg Kayseri mantısı,
750 gr yoğurt,
1 yemek kaşığı un,
1 adet yumurta,
2 yemek kaşığı tereyağı,
1 su bardağı haşlanmış nohut,
1 çay kaşığı kuru nane,
Tuz, karabiber
Yapılışı:
Bir tencerede 4 su bardağı kaynar su ile mantıları haşlayın Ayrı bir kapta un, yoğurt, yumurta, tuz ve karabiberi iyice çırpın Tenceredeki mantının üzerine haşladığınız karışımı yavaş yavaş ekleyerek, 10 dakika pişirin Nohutları ilave edin Tereyağını kızdırıp, naneyi içine katıp, çorbanın üzerine döküp servis yapın
Afiyet olsun
12 kg Kayseri mantısı,
750 gr yoğurt,
1 yemek kaşığı un,
1 adet yumurta,
2 yemek kaşığı tereyağı,
1 su bardağı haşlanmış nohut,
1 çay kaşığı kuru nane,
Tuz, karabiber
Yapılışı:
Bir tencerede 4 su bardağı kaynar su ile mantıları haşlayın Ayrı bir kapta un, yoğurt, yumurta, tuz ve karabiberi iyice çırpın Tenceredeki mantının üzerine haşladığınız karışımı yavaş yavaş ekleyerek, 10 dakika pişirin Nohutları ilave edin Tereyağını kızdırıp, naneyi içine katıp, çorbanın üzerine döküp servis yapın
Afiyet olsun