AKILCI sözLer mantikli sozler rasyonel sözler en rasyonel sözler hoş mantık sözleri Hadi Be!!! Aşkmış, Meşkmiş, Seviyormuşmuş, Yok GeLmezsem YoLumda ÖLüyormuş Ya Sen Çocukluğunda Fazla Masal DinLedin, Yada Ben Soğumuşum İnsanLardan Ya Sen Cok Seviyorsun Yasamayı Yada Ben Soğumuşum Yaşamaktan Boşver; Düşünme Pek Kara Kara,bu DeVirDé Ask Ta paRa MéşkTé paRa!! ßiz ßiz Olduqumuz Için S£viLdik ,ßizi SatanLarı KaLbimizden ßir ßir SiLdik Geride 35 Kişi kaLdık lakin içimiz gizli MutLuyuz Çünkü Bu yaşımıza dek Hiç Adam SATMADIK ! KraL OLmayanLara Taç taktık İşte En Buyuk Hatayı da ßurda Yaptık! ßenden Uzaktan OLsun,ErSin Muradına DiLerim SuLtanLar Cıksın ßahtına Bedel 0Lmadı GönüL Tahtıma 0Lsa Ne Yazan 0Lmasa Ne Yazan Yeah! Bak buraya gangpest rap yapar Ritmimizle herkes kafa sallar Oğlum, kavalyem Ogi, ben Radar Kendini mc sanan kolpalar! Rapiniz buraya kadar » Nê ô güZêLîm âGLîyOrMûsûN? êRkêK bûGün sêVêRyâRîn bêZêR! SêNîn dêdigiN ô LêyLâ MêCnûN â$kLâRi bû zâMândâ Nê GêZêR«?? **Yirmi üç saat mutsuz bir saat mutLuyum Çoğu zaman hayatı BurnunDan getiRmekte zorunLuyum KabuL ediYorum aslında ben Fazla sorunLuyum Beğenmeyen ÇekSin giTsin Kusura Bakmam Ben buyum!! bir taş attım pencereye puff daddy 50cent çıktı usher evde değil dedi why why ? Gömlek 10 YTL Master Card'la Kıravat 8 YTL Master Card'la Pantolon 20 YTL Master Card'la Karne günü babandan yiyeceğin dayak paha biçilemez Biri qider biri qeLir yaşam daima böyLedir VedaLar koysada ara sıra qitmek qerekir MeseLe BekLemektir MeseLe ÖzLemektir olur ya ben yanıLdım Sonum Depresiftir