Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MARC JACOBS, SANAT KOLEKSİYONUNDAN PARÇALARI AÇIK ARTIRMAYA ÇIKARIYOR

MARC JACOBS, SANAT KOLEKSİYONUNDAN PARÇALARI AÇIK ARTIRMAYA ÇIKARIYOR
0
158

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Marc Jacobs’un ömür stilini deneyimlemek artık imkansız değil! Sotheby’s sayesinde, ünlü tasarımcının ferdî koleksiyonundan modüllere sahip olabileceksiniz. Jacobs’un New York’taki West Village apartmanının duvarlarını süsleyen birtakım eserler, Sotheby’sin önümüzdeki haftalarda gerçekleşecek etkinliklerinde satışa sunulacak. 

Kısa mühlet evvel Rye, New York’ta Frank Lloyd Wright tarafından tasarlanan haneye taşınan Jacobs, eski konutundaki birtakım yapıtları satma kararı aldı. Arkadaşı ve Sotheby’s Heyet Yöneticisi Amy Cappellazzo ile bir röportajda “Ben Marie Kondo değilim. Her şeyin birden gitmesine karar vermedim. Bir sanat koleksiyoncusu olarak rolümü düşündüm ve kendime yine başlamak için bir baht tanıma kararı aldım.” diyen Jacobs, sanat koleksiyonundan modülleri satma kararını açıkladı. 

Önümüzdeki ay 150’den ziyade modül satışa sunulacak, bunların arasında: Ed Ruscha, John Currin, Urs Fischer, Richard Prince, Andy Warhol, Francis Picabia, François-Xavier Lalanne, Alberto ve Diego Giacometti, Jean-Michel Frank, Eugène Printz, Jean Dunand, Paul Dupré-Lafon ve Maurice Marinot, üzere sanatkarlar yan alıyor. 

Jacobs’un sanat ürünlerini satın almak isteyenler, hususî seçilen koleksiyondan kesimleri 13, 14 ve 15 Kasım’da gerçekleşen etkinliklerde görebilecekler. Tıpkı hengamda “Marc Jacobs: A Life of Design” (Marc Jacobs: Tasarım Dolu Bir Yaşam) isimli bir satış planlayan Sotheby’s, açık artırmayı 12 Aralık’ta New York’ta gerçekleştirecek. Marc Jacobs’un Sotheby’sin New York merkezinde hem de online sitesinde satışa sunulacak olan sanat yapıtları Paris ve New York apartmanlarından gelecek. 4-13 Aralık arası teklif verebileceğiniz sanat yapıtları arasında fotoğraflar ve fotoğraflar konum alıyor. 

858,497Konular
982,016Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt