Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mardin Abugannuş Tarifi

Mardin Abugannuş Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Mardin Abugannuş Tarifi

MALZEMELER

Yarım kilo dana kıyma
1,5 kilo patlıcan
56 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı pul biber
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 tatlı kaşığı tuz
?
HAZIRLANIŞI?

Kıyma doğranmış sarımsakla beraber yaklaşık yarım su bardağı sıvıyağda kavurulur İçine tuz ve pul biber katılır Elde edilen harçtan 3 yemek kaşığı kadarı abu gannuşun üzerine koyulmak üzere ayırılır Patlıcanlar közlenir Kabukları soyulup bir havan yardımıyla iyice ezilir İçine toz kırmızı biber konularak kıymalı harcın içine katılır ve ocakta birkaç dakika çevirilir Servis tabağına alınan abu gannuşun üzerine, ayırılan kıymalı harç dökülür Arzuya göre közlenmiş kırmızı biberle birlikte servis edilir

?

 
858,497Konular
981,954Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt