elektronikci
FD Üye

Adana Demirspor'un dünyaca ünlü yıldız ismi Mario Balotelli, The Athletic'e verdiği röportajda epey samimi konuşmuş. Sorulara dürüstlükle karşılık veren Balotelli, Messi ve Ronaldo ile kendisini kıyaslamasa da onlarla futbol kalitesi olarak birebir düzeyde olduğunu söylemiş.
Mario Balotelli'nin vermiş olduğu röportaja birlikte bakalım.
Kaynak: The Athletic
Bir vakitler epeyce çılgın olan Balotelli hayatının en olgun devrini Adana Demirspor'da yaşıyor.
Uzun yıllar uzak kaldığı İtalya Ulusal grubu formasına da Türkiye'de gösterdiği performans sayesinde ulaştı diyebiliriz.
Bu vakte kadar Balotelli hırçınlığıyla bilinirdi lakin artık tüm konsantrasyonu futbolda. Durum bu türlü olunca The Athletic'ten Nedum Onuoha, Balotelli ile röportaj yapıp değişimini gözlemlemek istemiş.
Manchester City'de 2004-2012 tarihleri ortasında yer alan eski defans oyuncusu Nedum Onuoha'nın Üstün Mario ile yaptığı röportaja göz atalım.
'Yüzde yüz eminim, bu oyuncularla tıpkı kalitedeyim; fakat Messi ve Ronaldo'nun düzeylerine gelmek için kimi bahtları kullanamadım.'
'Bu günlerde Ronaldo kadar uygunum diyemem; zira Ronaldo kaç tane Altın Top (Ballon d'Or) kazandı? Messi ve Ronaldo ile kendinizi kıyaslayamazsınız, hiç kimse yapamaz. Fakat futbol kalitesinden bahsedersek, dürüst olmak gerekirse onları kıskanacak hiçbir şeyim yok.'
'City'den ayrılmam en büyük kusurlarımdan biriydi. Ayrıldıktan sonra Milan'da bir buçuk yıl düzgün oynasam da daha sonra kimi sorunlar yaşadım. Artık daha deneyimliyim, o vakit City'den ayrılmamam gerektiğini biliyorum.'
'Her yıl City'nin gelişimini, gelişimini ve gelişimini gördük. Orada uzun yıllar Sergio Aguero üzere olabilirdim.'
'Şimdiki fikir imal olsaydı (Gülüyor) City'de muhtemelen Ballon d'Or kazanabilirdim. Buna eminim.'
Kariyerinde Inter, Manchester City, Milan, Liverpool üzere büyük kulüplerde oynayan Balotelli'yi canlı izlediğimiz için çok şanslıyız. Bizim gözümüzde en uygunu sensin Üstün Mario!