Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Market Kirlenmesin' Diye Çamurlu Ayakkabılarını Çıkarıp, Alışveriş Yapan Belediye İşçisi

'Market Kirlenmesin' Diye Çamurlu Ayakkabılarını Çıkarıp, Alışveriş Yapan Belediye İşçisi
0
31

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-662075abeba3f5557005912663b05b99ecbb7905.jpg

Gaziantep'te belediye personeli Ahmet Ataş, ağaçlandırma çalışmasına orta vererek gittiği markete girmeden evvel çamurlu ayakkabılarını çıkarıp, alışveriş yaptı.

Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan emekçi Ahmet Ataş, 21 Mart'ta sabah saatlerinde Beykent Mahallesi'ndeki ağaçlandırma çalışmasına katıldı. Bir müddet sonra çalışmasına orta veren Ataş, alışveriş için yakınlardaki bir markete gitti. 4 çocuk babası Ataş, markete girmeden evvel çamurlu ayakkabılarını dükkanın önünde bıraktı. Durumu fark eden market sahibi Abdullah Bayar'ın ısrarlarına karşın Ataş, çorapları ile girdiği dükkanda alışveriş yaptı.

Vicdanen rahat ettim

Marketin pak olduğunu fark edince çamurlu ayakkabıları ile dükkana girmek istemediğini belirten Ahmet Ataş 'İşten ötürü ayakkabım çamurluydu. O biçimde içeriye girmeyi uygun görmedim. Market sahibi ne kadar ısrar etse de vicdanım rahat etmedi. 'Markete ziyanımız olsun' istemedim, ayakkabılarımı çıkarıp o denli alışveriş yaptım. Bu formda vicdani olarak daha rahat ettim' diye konuştu.

"Çok etkilendim ağladım"

Market sahibi Abdullah Bayar da belediye işçisinin hareketi karşısında çok duygulandığını anlatarak 'Böyle hoş bir olay ile hiç karşılaşmadım. Kapıda ayakkabısını çıkarmaya çalıştığını gördüm. İçeriye o halde gelmesini söyledim. Benim ısrarıma karşın kabul etmedi. Ayakkabılarını çıkarıp, çoraplarıyla girdi ve alışverişini yaptı. Bu davranışı çok hoşuma gitti. Duygulandım, çok etkilendim ve ağladım' diye konuştu.