teknolojiuzmani
FD Üye
Marmaris'teki orman yangını sebebiyle ciğerlerimiz bir defa daha yandı. Hem görevlilerin hem de gönüllülerin canla başla çalıştığı yangın söndürme operasyonlarında saha içinden gelen imajlar, onlara bir sefer daha minnet etmemizi sağladı. Hakkınız ödenmez!
Kaynak: Aygün Bağ
Günlerdir Marmaris'te çıkan yangın sebebiyle ciğerlerimiz yanıyor. Yetkililer ve gönüllüler canla başla çalışmaya devam ediyor.
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi söndürme çalışmalarının büyük bir özveriyle sürdürüldüğünü belirterek şunları söyledi: 'Bir kontrolsüzlük var mı ? Hayır kontrolsüzlük yok. Fakat denetim altına alınmış bir yangın da kelam konusu değil. Arkadaşlarımız büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyorlar. Rüzgarın suratını kaybetmiş olmasından, havanın sıcaklığının da düşmüş olmasından şu anda harlanma yok. İştahlı ve olağandışı bir yangın hadisesi yok. Yarın bu yangınları inşallah denetim altına almak için makul bir evreyi geride bırakmış olacağız'
Sahanın içinde hem istekli olarak çalışan hem de olay yerinden fotoğraflar paylaşan rehber Aygün Bağ, yangının dehşetini ve çalışanların özverisini bir sefer daha gösterdi.
Orman Genel Müdürlüğü çalışanı alevlerin içine göyle giriyor...
Ve sırt sırta yüklenilen hortum
Sahaya yukardan bir bakış
Bizim gördüğümüzden çok daha sıkıntı ayrıntılar var
İyi ki varlar!
Bu çalıların nasıl tutuştuğunu düşününce bile insan çok makus oluyor!
Bir yarım uyku, ne kadar uyunabilirse...
Yaralanan bir işçi...
Bu emekler çok lakin çok kıymetli!
Gözler daima yangın külü. Denilebilecek hiçbir şey yok...
İyi ki varsınız, hakkınız ödenmez. Tek dileğimiz bu felaket bir an evvel son bulsun ve bir diğer yangın daha çıkmasın.