Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Marshmallow Tatlısı (S ’mores Dip)

Marshmallow Tatlısı (S ’mores Dip)
0
194

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Marshmallow Tatlısı (S ’mores Dip) Tarifi İçin Malzemeler

*Marshmallow
*Kabın tabanını dolduracak değin çikolata (ister sütlü ister bitter)
*2 adet çilek
*Sade herhangi bir bisküvi (ben yulaflı bisküvi tercih ettim)

Marshmallow Tatlısı (S ’mores Dip) Tarifi Yapılışı Fırınımızı 160 dereceye ayarlıyoruz (fansız)
Kabımızın içine (ben sufle kabı kullandım) küçük minik parçalar haline getirdiğimiz çikolatalarımızı koyuyoruz
Üzerine çilekleri küp küp doğrayarak koyuyoruz İsteğe kadar muz da kullanabilir veya hiç meyve koyamayadabilirsiniz
Marsmallowlarımızı ortadan ikiye keserek çileklerin üzerine avarelik kalmayacak şekilde yerleştiriyoruz
160 derecede ısınan fırına kabımızı koyuyoruz ve 78 dakika değin bekleyip (üstünün kahverengileştiğini görür görmez) fırından alıyoruz Servise hazır!