Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Marstaki Esrarengiz Ahtapot

Marstaki Esrarengiz Ahtapot
0
480

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Konu acıyorsunuz ama yeterince okunmuyor ve cevap almıyor değilmi?

Yani gunumuz ifadesi ile Rating almıyor

Peki bunun nedenlerini araştırdınızmı? Hayırmı Tahmin etmiştim imagesmarstakiesrarengizahtapot5b0016428c984gifOnun icinde Araştırmacı kimliğimgereği ben sizin icin araştırdım

Evet Rating amaclı bir konu acılmadan dikkat edilmesi gereken hususlar

1 Başlık : Bu işin olmazsa olmazıdır (Misal: bakınız benim konu başlığıma) imagesmarstakiesrarengizahtapot5b001643a5e67gifİnsanların buyuk coğunluğu işin iceriğinden ziyade dış gorunuşu ile ilgilenir Sizde bundan faydalanacaksınız Bir konuya rating yaptırabilmeniz icin oraya herşeyden once insanları cekmeniz lazımdır Yani yemleme yapmanız gereklidir imagesmarstakiesrarengizahtapot5b001643a5e67gifBu yemleme de başlık ile yapılır :f47:

2 İcerik : Konunun icerisinde okuyucunun kendisinden bir şeyler bulacağı bir anekdot veya ben olsaydım Diye duşuneceği, icerisinde soruların gizli olduğu bir konu bulun Misal:İş cıkışı dolmuşta giderken, henuz dolmuşa binmesi 2 dakika bile olmayan genc kız; Afedersiniz Uzerime para almayı unutmuşum Musait bir yerde inebilirmiyim lutfenDedi Şofor ters ters baktıktan sonra Aşıkmıdır nedir?diyerek hışımla durdu Dolmuştan inerken genc kız kıpkırmızı olmuştu Acaba nereye gidiyordu? Zavallı belkide gideceği yer icin saatlerce yurudu Buna benzer bir konuyu okuyupta cevap vermeden gececek uye cok az'dır imagesmarstakiesrarengizahtapot5b001643a5e67gif

3 Konu acılma saati : Gece 0100'den sonra ve gunduz mesai saatleri sonu olan 1730'dan sonra acılan konular otomatikman %50 şanslarını azaltmış olurlar (Peki siz neden 1730'dan sonra bu konuyu actın? Diyecekler icin, 1si bu konu başlıktan kurtarıyor, 2bu konu rating amaclı değil bilgilendirme amaclıdır) imagesmarstakiesrarengizahtapot5b001647ea027pngKonu acmak icin en ideal saat 1000 ile 1500 arasıdır Cunku insan Biyolojisindeki en uygun Geyik potansiyeli bu saatlerde bulunur (Ha, bu potansiyel gece 2300 0200 arasındada yoğunluk gosterir Ama bu satlerde katılımcı 35 kişiyi gecmeyeceğinden ikili sohbet riski vardır ve konununuz amacına ulaşmadan ana sayfadan duşebilir )

4 Konu acılma gunu : Cumartesi ve ozellikle Pazar gunleri konu acmadan kensinlikle uzak durulmalıdır Cunku bu gunlerde insanların ozel işleri on plana cıkar Konunuz okunsa bile yeterli cevap almaz Konu acmak icin en ideal gun Salı gunudur Her ne kadar pazartesi cazip gibi gorunsede, haftanın ilk gunu olması sebebiyle bir cok insan bu gunun sendromunu kolay kolay atlatamaz

5 Online Uye fonksiyonu : Gozardı edilmemesi gereken diğer bir konu da online uye durumudur Bu iş aslında bir Tiyatro oyununda on sırada bulunan seyircilerin durumu gibidir On sıradaki seyirci ne kadar coşkulu olursa salonun coşkusuda o oranda artar On sırdakiler ne kadar monotonsa aynı olay salonada yansır Bu bakımdan konunuzun alacağı ilk cevaplar ne kadar enerjik ve yoğun başlarsa aynı oranda devam eder Bu enerji ve yoğunluğu verecek olanlarda online durumundaki uyelerdir Bunu kesinlikle atlamayın

6 Yonetici(Admin) katkısı : Konununuzda bulunması gereken bir diğer onemli hususta, en azından bir tane yoneticidir Cunku bir cok uye Yoneticinin gorunmediği yerlerde cok fazla bulunmak istemez Yoneticinin olmamasını, o konununun yeterince onaylanmadığı anlamını cıkararak sicillerini temiz tutmak isterler Bu bakımdan ne yapıp edip konunuza en az bir yonetici cekmelisiniz

7 Verilen cevaba yanıt : Verilen bir cevabın tekrar gundeme gelmesi, cevap vereni konuya bağlayarak en az bir kac cevap daha yazmasına sebeb olur Ayrıca bu jest O nu memnun ederek size sempati duymasını sağlar Onun icin 56 cevaptan sonra cevap verenleri kısa alıntı ve isimleri ile tekrar cevaplamak ratinginizi gozle gorulur şekilde arttıracaktır (Onemli not: Sakın işi abartıp her cevaba yanıt vermeyin o zaman konununuz kilitlenir) imagesmarstakiesrarengizahtapot5b001643a5e67gif

8 Alıntı'lara dikkat : Siz zannediyormusunuzki ilginc bir paylaşım olacak ve burada yayınlanmayacak Pişti'lenmemek icin kesinlikle cok iyi arama yapmalısınız Hatta en iyisi alıntı'lardan uzak durmak İnsanlar bir cok yerde gorecekleri bir yazıdan ziyade, Orijinal olan bir yazıya daha fazla değer verirler İşin kolayına kacıp alıntıpeşinde koşmaktansa kendiniz bir şeyler uretin

9 Abartmayın : Ne olursa olsun kesinlikle konunuzda abartılardan uzak durun Gerek uslubunuzda, gerek smilelerinizde abartılardan kacın Durust, samimi, anlaşılır ve icten olun Bu davranış bicimleri sizin sempatinizi arttırarak hem bu konunuza rating sağlar hemde ileride acacağınız konular icin kredinizi yukseltir

Haydi iyi forumlar imagesmarstakiesrarengizahtapot5b001643a5e67gif