Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Martin Luther King Sozleri

Martin Luther King Sozleri
0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Martin Luther King ozlu Sozleri
Martin Luther King Sozleri kısa

Cocuklarımın renklerinden dolayı değil, karakterlerinden dolayı yargılanacakları bir toplum hayal ediyorum

Cok bilmeli, az konuşmalı, her soruya cevap vermemelidir

Birlikte kardeş gibi yaşamayı oğrenmeliyiz, yoksa birlikte aptal gibi oleceğiz!

Eğer sizden sokakları supurmeniz istenirse Micheangelo'nun resim yaptığı Beethoven'ın beste yaptığı veya

Shakespeare'in şiir yaptığı gibi supurun O kadar guzel supurulsun ki gokteki ve yerdeki herkes durup Burada dunyanın en iyi copcusu yaşıyormuş desin

İnsanlar genellikle birbirlerinden nefret ederler cunku birbirlerinden korkarlar; birbirlerinden korkarlar cunku birbirlerini tanımazlar; birbirlerini tanımazlar cunku iletişim kurmazlar; iletişim kurmazlar cunku sınıflara ayrılmışlardır

Sevgisiz inancın hicbir değeri yoktur

Her insan meyvesi ile tanınır

Herkes gibi bende yaşamak istiyorum

Dunyada yapılmış olan her şey umutla yapılmıştır

İnsanlığı yucelten her iş, onurlu ve onemlidir; dort dortluk yapılmalıdır

Bir ruyam var Gun gelecek, eski koleler evlatlarıyla eski kole sahiplerinin evlaztları, kardeşlik sofrasında birlikte oturacaklar

Bir yerdeki haksızlık, adalet icin her yerde tehlikedir

Kuşlar gibi ucmayı, balıklar gibi yuzmeyi oğrendik, ancak kardeşce yaşamayı unuttuk

Bir insanın uğruna oleceği bir şeyi yoksa,yaşamaya da hakkı yoktur

Yaşamımız onem verdiğimiz olaylara karşı sessiz kaldığımız gun son bulmaya başlar

Bu dunyada hicbir şey bilincli cehaletten ve aptallıktan daha tehlikeli değildir

Kendi yureğinden korktuğum kadar ne papadan,ne de papazlardan korkuyorum

858,466Konular
981,158Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt