Martin Luther King ozlu Sozleri
Martin Luther King Sozleri kısa
Cocuklarımın renklerinden dolayı değil, karakterlerinden dolayı yargılanacakları bir toplum hayal ediyorum
Cok bilmeli, az konuşmalı, her soruya cevap vermemelidir
Birlikte kardeş gibi yaşamayı oğrenmeliyiz, yoksa birlikte aptal gibi oleceğiz!
Eğer sizden sokakları supurmeniz istenirse Micheangelo'nun resim yaptığı Beethoven'ın beste yaptığı veya
Shakespeare'in şiir yaptığı gibi supurun O kadar guzel supurulsun ki gokteki ve yerdeki herkes durup Burada dunyanın en iyi copcusu yaşıyormuş desin
İnsanlar genellikle birbirlerinden nefret ederler cunku birbirlerinden korkarlar; birbirlerinden korkarlar cunku birbirlerini tanımazlar; birbirlerini tanımazlar cunku iletişim kurmazlar; iletişim kurmazlar cunku sınıflara ayrılmışlardır
Sevgisiz inancın hicbir değeri yoktur
Her insan meyvesi ile tanınır
Herkes gibi bende yaşamak istiyorum
Dunyada yapılmış olan her şey umutla yapılmıştır
İnsanlığı yucelten her iş, onurlu ve onemlidir; dort dortluk yapılmalıdır
Bir ruyam var Gun gelecek, eski koleler evlatlarıyla eski kole sahiplerinin evlaztları, kardeşlik sofrasında birlikte oturacaklar
Bir yerdeki haksızlık, adalet icin her yerde tehlikedir
Kuşlar gibi ucmayı, balıklar gibi yuzmeyi oğrendik, ancak kardeşce yaşamayı unuttuk
Bir insanın uğruna oleceği bir şeyi yoksa,yaşamaya da hakkı yoktur
Yaşamımız onem verdiğimiz olaylara karşı sessiz kaldığımız gun son bulmaya başlar
Bu dunyada hicbir şey bilincli cehaletten ve aptallıktan daha tehlikeli değildir
Kendi yureğinden korktuğum kadar ne papadan,ne de papazlardan korkuyorum
Martin Luther King Sozleri kısa
Cocuklarımın renklerinden dolayı değil, karakterlerinden dolayı yargılanacakları bir toplum hayal ediyorum
Cok bilmeli, az konuşmalı, her soruya cevap vermemelidir
Birlikte kardeş gibi yaşamayı oğrenmeliyiz, yoksa birlikte aptal gibi oleceğiz!
Eğer sizden sokakları supurmeniz istenirse Micheangelo'nun resim yaptığı Beethoven'ın beste yaptığı veya
Shakespeare'in şiir yaptığı gibi supurun O kadar guzel supurulsun ki gokteki ve yerdeki herkes durup Burada dunyanın en iyi copcusu yaşıyormuş desin
İnsanlar genellikle birbirlerinden nefret ederler cunku birbirlerinden korkarlar; birbirlerinden korkarlar cunku birbirlerini tanımazlar; birbirlerini tanımazlar cunku iletişim kurmazlar; iletişim kurmazlar cunku sınıflara ayrılmışlardır
Sevgisiz inancın hicbir değeri yoktur
Her insan meyvesi ile tanınır
Herkes gibi bende yaşamak istiyorum
Dunyada yapılmış olan her şey umutla yapılmıştır
İnsanlığı yucelten her iş, onurlu ve onemlidir; dort dortluk yapılmalıdır
Bir ruyam var Gun gelecek, eski koleler evlatlarıyla eski kole sahiplerinin evlaztları, kardeşlik sofrasında birlikte oturacaklar
Bir yerdeki haksızlık, adalet icin her yerde tehlikedir
Kuşlar gibi ucmayı, balıklar gibi yuzmeyi oğrendik, ancak kardeşce yaşamayı unuttuk
Bir insanın uğruna oleceği bir şeyi yoksa,yaşamaya da hakkı yoktur
Yaşamımız onem verdiğimiz olaylara karşı sessiz kaldığımız gun son bulmaya başlar
Bu dunyada hicbir şey bilincli cehaletten ve aptallıktan daha tehlikeli değildir
Kendi yureğinden korktuğum kadar ne papadan,ne de papazlardan korkuyorum