Marullu Hindi Kapama Malzemeler 1 Adet Hindi Etap 1 adet sogan 4 dis sarmisak 1 Adet domates 1 çorba kasigi Un 75 gr Tereyag 1 Adet defne yapragi Iri marul yapraklari Karabiber Tuzlu yapılış Hindi butun kemigini siyirip 4 porsiyon olacak sekilde dograyin Bir tencerede tereyagini eritip ufak ufak dogranmis sogan ve sarmisaklari pembelesinceye değin kavurun Hindi etlerini tencereye ek edip suyunu çekinceye kadar kavurup unu ek edin 5 bardak su ek edip pismeye birakin Defne yapragi , karabiber ve tuz ile yemeginizi lezzetlendirin Marul yapraklarini kaynar suda fazla eksik haslayip sogumaya birakin Pisme kivamina gelen etleri tencereden alip bir domates dilimi ile marul yapraklarina sarip yerinde ölçüdeki firin kabina alin Tenceredeki sosu süzdürerek marullu hindi kapamalarin üstünü örtecek sekilde ilave edip firinda üstteki kismi kizarincaya değin pisirin Tercihen yaninda pilav ile servis edebilirsiniz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.