MARZiPAN marzipan nasıl yapılır Marzİpan Yanİ Şeker Hamuru Hemen Yapin Pastalarinizi Bu Olağanüstü Şekerlerle SÜsleyİn arkadaŞlariniza Parmak Isirttirin 14 Su BardaĞi Su 34 Su BardaĞi ÜZÜM ŞEKERI ( Şurup Gİbİdİr Aktarlardan Bulursunuz) 900 Gr Pudra Şekerİ 15 Gr Toz Jelatİn ( 3 Tatli KaŞiĞi Sİlme ) Önce Suyu Kaynamadan Cezveden Alin İÇİne Toz Jelatİnİ Katarak KariŞtirin Ve SoĞutununutmayin EĞer Su Kaynarsa Jelatİn ÖzellİĞİnİ Kaybeder Ve Hamurunuz AÇarken ParÇalanirsoĞuyan KariŞiminiza Glİkozu Katin Acilen Pudra Şekerİnİ Pak Ve Kuru Bİr Tezgaha DÖkÜp Ortasini AÇinburaya KariŞimi BoŞaltin Ve Adamakıllı YoĞurun Anekdot: İsteĞe Göre Hamura Değişik Gida Boyalariyla Renk Verebİlİrsİnİz Hamuru AÇarken Bİr Folyo Üzrİnde İŞlemİnİzİ GerÇekleŞtİrİnİz; Böylece Hanuru Pastanin Üstüne Sererken Kuytu Edersİnİz