Masa Örtüleri İçin Aksesuarlar cilt örtüler runner masa örtüsü cilt sehpa örtüleri ranır modelleri ranır modelleri Masa Örtüsü aksesuarları şık bir masanın vazgeçilmezleridir Aşağıdaki şekilde sıralanırlar Masa Kapağı: Masa Kenarında 33 santim sarkan Masa Örtüsünün üzerine başlıca 15 santim sarkıtılarak zıt bir renk kullanılarak konulur Evler için gerekli olmayıp restaurantlar için vazgeçilmezdirler Runner: Masa Kapağının yerine kullanılabilir Öyle artı işlevsel olmayıp daha fazla şıklık ve mekanın konseptine uyarlama açısından tercih edilirler 40 ve 50 santim genişlikte uygulanırlar Uçları üçgen veya düz bir şekilde bitirilir Dezavantajları masaya dökülen yemeklerin keza masa örtüsüne hemde runner'a bulaşması neticesinde iki tane yıkama işi çıkarmalarıdır Kumaşın haricen yapay deri modellerde kullanılabilir Peçete: Masanın vazgeçilmez süsüdür Değişik katlama şekilleri ile ortamınıza has bir bakış oluşturabilirsiniz Ağız kurulama için tercih edilmeyip başlıca dizlere serilerek dökülen yemeklerden giysileri korumak için kullanılırlar