Masal gibi aşk antipatik bitti ! Evlilikle noktalanması beklenen Bergüzar KorelTan Sağtürk ilişkisi aniden bitti 1548611673 1548611673 masalgibiasktatsizbitti5c4df05d892femasalgibiasktatsizbitti5c4df05d892fe http:www301mackolikcomMagazinStaticsImagesnewsbvberguzartanSAGTURK& Sağtürk, İki gün önce aramızda fazla istisnai bir şart gelişti ve ayrıldık Lakin sorunun ne olduğunu katiyen açıklamayacağımdedi Bu ay başında Kelebek'e verdiği röportajda Bergüzar Korel'le 'a evli olarak girmeyi planladıklarını gösteren Tan Sağtürk, sevgilisiyle yollarını ayırdıklarını söyledi Ani ayrılığın ardındaki magazin kulislerinde Tan Sağtürk'ün geçtiğimiz haftalarda Fatoş Kabasakal ile birlikte görüntülenmesinin yattığı söylendi Ayrılığın Fatoş Kabasakal'la ilgisinin olmadığını söyleyen Tan Sağtürk, şu açıklamayı yaptı: Bergüzar'la ayrıldığımız doğrudur Ama bu benden kaynaklanan bir ayrılık değildir Çünkü geçtiğimiz günlerde 'Fatoş Kabasakal ile sabaha değin eğlendi' diye bir haber çıktı Bununla uzaktan yakından alakası değil Fatoş ile sadece dizi setinin yemeğine gitmiştik, o kadar Bu sebepten ayrılmadık Bergüzar ile ilişkimizin bitmesinin sebebi iki gün önce aramızda çok istisnai bir şart gelişti lakin ne olduğunu katiyen açıklamayacağım Ben iki yıl süren bu ilşki içinde hep sağlam ve tepede olan durmaya çalıştım Zaten Bergüzar'ın da bana söylediği 'Sen defalarca mükemmeldin Tan' cümlesidir Ayrıca ona hem de kendime mutluluklar dilerim Biz müşterek konuşarak hürmet çerçevesini aşmadan ilişkimizi noktaladıkdedi Sen tekrar tekrar mükemmeldin Tandiyerek ilişkiyi noktalayan Bergüzar Korel, Tan Sağtürk'le birlikte yaşadığı evden ayrıldı