masal kahramanları günlük tutmuş Kırmızı Başlıklı Kız Sevgili Jurnal Ölemedi gitti şu babaannem olacak kadın Her gün ormanı geçip ona yemek götürmekten 3 aylığını çekicem diye banka kuyruklarında beklemekten helak oldum İbiş gibi kırmızı başlığımla gezindiğim için arkadaşlarım aralarında alay konusu almak da cabası Millet hafta sonu alemlerden alemlere akıyor ben habire yemek yemek götürüyorum Kurdu kuşu da var bunun Kurt dedim de kurt yese şu kadını da kurtulsak ya Ağzın neden büyük? Burnun neden pek iri?diye sorarsam da namerdim Anlamamış gibi yaparım olur biter Ha kurt beni yerse masal oluruz ayrı fakat esas ben kurdu yersem haber olurum haber Böylece bir gündeme otururum oysa Peşinde bir kaset yaparım Birincil şarkımın adı da hazırlanmış; İçime kurt düştüNasıl yıkılıyo di mi? Külkedisi Sevgili Günlük Ne bu ya?! Koca gün üvey ana üvey kardeş zulmü çek çalış çabala; daha sonra kırk yılın başı karşına bir peri çıksın ondan da azarlama işit! Neymiş onun seçtiği kıyafeti beğenmemişim Ulan onun nesini beğeneyim?! Garip bir kılık Hangi devirden kaldığı kesin değil Onu giyip gitsem davete şimdikinden daha fena alay konusu olurum be Hele o ayakkabılar Camdan pabuç olur mu ya? Muhakkak çıkar onlar benim ayağımdan Diğer Taraftan basıp bir yerlerimi keserim Bal kabağından araba yapmaya kalktı inanabiliyor musun? Ahali Ferrari'den inmiyor ben kabağa binicem Haa bi de demesin mi 12 oldu mu mekanı terk et!Ayol halk müziği 12'de gelmeye başlıyor be Gece başlarken ben kaçacakmışım Ben Olmazdeyince Sen Külkedisi değilsin kıl kedisisindeyip gitti Giderse gitsin Keza evleneceği kızı ayağına çağırıp dans ettiren prensten de hayır gelmez Bunca yıl beklemişim olacaksa bütün olsun Haa bi de kimse şunu unutmasın komşu komşunun külkedisine muhtaçtır İşte böylece! Çizmeli Kedi Sevgili Jurnal Yaz geldi ben hala bu manyak çizmelerleyim Ben böyle masal yazarına tüküreyim e mi? Ulan yazsana şöyle spor ayakkabılı kedi tek parmak terlikli kedi Sanki millet bişey diyecek Kedinin çizme giymesine takmayan sandalet giymişine mi takacak? Fakat değil hedef bana ızdırap olsun Fakat bu böyle olmayacak Ya ne olacak? Cırmalıycam bu masalın yazarının her bi yanını o olacak Bu sıcakta çizme giye giye her yanım pişik oldu be Hayır çizme de giysem kediyim sonuçta kardeşim ciğer gördüm mü işi gücü bırakıyorum Köpek gördüm mü tıslayıp kabarıyorum ayakta çizmeler olunca takan olmuyor tabii Kedilik karizması marizması kalmıyor Yazara sorsan masaldaki karizmadan bahsedecek O çizmeler her şeyin senindeyip tatava yapacak Kendi sırası gelmişken tüm gün karılarla kızlara Seni masalda oynatıcam ayağıyla kimleri götürdü inek Ya ben? Mart geldi mi hepten deliriyorum Bu çizmelerle damda dişi kedi kovalamak kolay mı? Bazen gözü karartıyorum çıkayım diyorum dama Daha Sonra Ulan koskoca çizmeli kedisin yakışır mı sana elin damında gece vakti bağıra çağıradiyorum Bunun paparazzisi var bunun kariyeri var İyi de sap sap da dolaşılmıyor ki bekardeşim Milletin derdini çözücez derken biz tasa yumağı olduk gitti Pamuk Prenses Sevgili jurnal Adımız Pamuk titrimiz prenses lakin yemişim prensesliğini O avcı yüreğimi alıp cadıya götürseydi de kurtulsaydım bu hayattan Ormanın ortasında 7 tane bodur manyakla uğraşıyorum Manyak demem gereksizce yok Neşe Saçan diye bir parça başına aralıksız kafa kıyak dolaşıyor ormanın orta uygun iyi malı nereden buluyorsa artık Bir gün başımızı yakıt o olacak Uykucu diye başka bir tanesi feci horluyor gök gürültüsü yanına halt etsin! Ormanın tümce hayvanatı gelip 'onu bize verin' diyor du bakalım hayırlısı Aksırma diye cüce olur mu burada var? Olayın ne? Fazla hoş aksırırım abi Hasta olmayalım diye her gün bitki toplayıp çay yapmaktan anam ağladı Bunun aksırığı geçmiyor! Bir her birine Çaylaaaardiye dolaşıyor ortalarda aklım çıkıyor Bir televizyon dizisinde mi ne görmüş Keloğlan'ı Öfkelisi Somurtuğu alayı manyak senin anlayacağın Hayır manyak olarak kalsalar iyi bundan başka sapıklar Tepe avantajıyla eteğimin altını seyrediyorlar fırsatını bulduklarında Rahibeler gibi geziyorum mecburen herkes farklı farklı sarktı bana düşünebiliyor musun? Bir gün birbirilerinin üzerine çıkıp Voltran'ı oluşturup şanslarını diğer taraftan o kadar deneyecekler diye korkuyorum Ahali 12 dev adamla geziyor biz kaldık bu pigmelere Prens gelecek diye bekliyoruz lakin onun da geleceği değil Köprü trafiğine mi takıldı nedir? Godot'u bekliyoruz güya anasını satayım Yaşlanıcam buralarda Yamuk Prenses olup ölüp gidicem yaa !! Rapunzel Sevgili günlük kusura bakma sana yazamadım ne zamandır 'kafamı kaşıyacak vaktim yoktu' demeyi çok isterdim ama başlıca kafamı kaşımaktan sana yazmaya süre bulamadım Neden? Yıllar yılı benim salak prensim tutunup da yanıma gelebilsin diye uzattığım saçlarım kir içinde de onun için Bu dek uzun saçın bakımı basit mı? Yıkayıp Temizlemek bir tasa Gölet lazım bu değin saçı yıkamaya Hadi yıkadın diyelim kuruyana dek mevsim geçer valla Kulenin tepesinde oturup prens beklemekten kuaföre de gidemiyorum saç kremi alamıyorum Haliyle saçı börtü böcük bürüyor Bit olsa iyi geçende saçın içinden tapir çıktı Tapirin ne işi var saçımın içinde diye depresyona girdim Saçlar dökülmeye başlamasın mı? Üstelik bütün prens efendi saçlara asılmış yukarı çıkarken başladı Zaten güçsüzleşen ve dökülmeye yer arayan saçlar prensin elinde kalınca çocukcağız 30 metreden yere çakıldı 'Kırk yılda bir adam bulmuştuk o da gettiii' diye az ağlamadım Ama dersimi çıkardım kuleye asansör yaptırıyorum saçları da Gülben Ergen modeli kestiriyorum Ilk gelecek prens bakımlı etsin Ah ulan ah gidiyor güzelim saçlar Ne şampuan reklamlarından teklifler aldım da gitmedim Sırf masal bozulmasın diye Ahenkle dans etmek neymiş tümce aleme gösterecekti saçlarım ama olmadı! Yahut ben istemez miydim saçlarımı şöyle bir savurayım da erkeklerin hayran bakışları aralarında otoparkta anlamsız kalan yere arkadaşımın arabasını park etmesine yardım edeyim Bir yanlamasına da düşünüyorum ne uzatıp duruyorum ama saçları? Prens yanıma çıkıp da ne olacak güya?! Bir iki sene gül gibi geçinicez Daha Sonra bulacak birini beni aldatacak Ben saçlarımı uğruna süpürge ettiğimle kalıcam Değil yok kesiyorum ben bu saçları işte öyle!