Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Masaüstü pc toplama

Masaüstü pc toplama
0
107

Similar threads

BEYLER MASAÜSTÜ 2bin tl bütce ile iyi bi oyun pcsi toplaya bilirmiyim ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
BEYLER MASAÜSTÜ 2bin tl bütce ile iyi bi oyun pcsi toplaya bilirmiyim ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Merhaba arkadaşlar oyun pcsi topluyorum bu bileşenler sorun cıkarırmı hani ekran kartı anakarta uymaz gibi şeyler ?? ve cokda iyi değil ama oyun pcsi olarak iyimidir ? Not Diğer parçaları ses kartı optik sürücü vb şeyleri koymadım bunlar geneli için
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Ya arkadaşlar ilk başta merhaba bir pc toplamayı düşübüyorum ama bütceyi oldukca ucuz tutmam lazım ne kadar az o kadar iyi tamam bütce az olunca iyi bi pc toplanmaz ama oynucam oyun sadece Modlu minecraft olcak bide nette gezerim yani düşük sistemli bir pc istiyorum modlu mc de 60 fps sabit alsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Ya arkadaşlar ilk başta merhaba bir pc toplamayı düşübüyorum ama bütceyi oldukca ucuz tutmam lazım ne kadar az o kadar iyi tamam bütce az olunca iyi bi pc toplanmaz ama oynucam oyun sadece Modlu minecraft olcak bide nette gezerim yani düşük sistemli bir pc istiyorum modlu mc de 60 fps sabit alsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt