Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Masaüstünde GPU Kullanımı Zararlı mıdır?

Masaüstünde GPU Kullanımı Zararlı mıdır?
0
148

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar 4 ay önce bir laptop aldım 2 ekran kartı var biri işlemcinin oluyor heralde biride normal 1050 olan bir arkadaş pc ye bağlanıp bazı ayarlar yaptı o günden bugüne öyle kullandım şimdi takıldı aklıma sormak istedim nvidia denetim masasından phsyx ayarlarında ekran kartı seçili bu hem masaüstünde hem oyunda hem programlarda falan 1050 yimi kullan demek sadece öyle ise yorulmazmı ekran kartı yorulmasını geçtim bozulma ısınma durumu olmazmı veya düşük şeylerde falan işlemciyi kullanıyorda yüksek şeylerdemi devreye giriyor bu durum bahsettiğim yer fotodaki yer

Soracak olursanız donma vs varmı diye hayır memnunum Tek merak ettiğim çabuk bozulma durumu vs olması yoksa şikayetçi değilim

:ihizliresimcommJBQdR

Similar threads

Merhaba arkadaşlar 4 ay önce bir laptop aldım 2 ekran kartı var biri işlemcinin oluyor heralde biride normal 1050 olan bir arkadaş pc ye bağlanıp bazı ayarlar yaptı o günden bugüne öyle kullandım şimdi takıldı aklıma sormak istedim nvidia denetim masasından phsyx ayarlarında ekran kartı seçili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Merhaba arkadaşlar 4 ay önce bir laptop aldım 2 ekran kartı var biri işlemcinin oluyor heralde biride normal 1050 olan bir arkadaş pc ye bağlanıp bazı ayarlar yaptı o günden bugüne öyle kullandım şimdi takıldı aklıma sormak istedim nvidia denetim masasından phsyx ayarlarında ekran kartı seçili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Merhaba arkadaşlar 45 ay önce laptop aldım gayet memnunum fakat bugün minergate programını indirdim cpu %50 görüyor en fazla gpu ise %0 buraya kadar normal ilgimi çeken masaüstünden indirilen bir filmi açtığımda ise yine aynı şekilde değerlerde bir artış gözükmüyor fakat operadan twitch veya bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Merhaba arkadaşlar 45 ay önce laptop aldım gayet memnunum fakat bugün minergate programını indirdim cpu %50 görüyor en fazla gpu ise %0 buraya kadar normal ilgimi çeken masaüstünden indirilen bir filmi açtığımda ise yine aynı şekilde değerlerde bir artış gözükmüyor fakat operadan twitch veya bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,444Konular
980,894Mesajlar
29,490Kullanıcılar
TulparSon üye
Üst Alt