Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Masaüstünde Neler Oluyor...

Masaüstünde Neler Oluyor...

Similar threads

Bilgisayarınız Kapalıyken Masaustunde Ne Oluyor Merak Ediyor Musunuz?? İşte Buyrun Merakınızı Giderin Neler Oluyor Neler FLASHhttp:wwwxs4allnl~jvdkuypflashseeswfFLASH
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Merhaba arkadaşlar 4 ay önce bir laptop aldım 2 ekran kartı var biri işlemcinin oluyor heralde biride normal 1050 olan bir arkadaş pc ye bağlanıp bazı ayarlar yaptı o günden bugüne öyle kullandım şimdi takıldı aklıma sormak istedim nvidia denetim masasından phsyx ayarlarında ekran kartı seçili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Merhaba arkadaşlar 4 ay önce bir laptop aldım 2 ekran kartı var biri işlemcinin oluyor heralde biride normal 1050 olan bir arkadaş pc ye bağlanıp bazı ayarlar yaptı o günden bugüne öyle kullandım şimdi takıldı aklıma sormak istedim nvidia denetim masasından phsyx ayarlarında ekran kartı seçili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt