Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Masaustunu goster kayboldu

Masaustunu goster kayboldu
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
masaustunu goster simgesi kayboldu
Masaustunu goster iconu kayboldu ne yapacağım
Masaustunu goster kayboldu nasıl geri gelir

Masaustunu goster iconunuz kaybolduysa geri getirmek icin yapmanız gerekenleri soyleyeyim

C:Documents and Settings*(kullanıcıadınız)*Application DataMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch dosyasında Masaustunu Goster iconunu başlat cubuğuna surukleyerek masaustunu goster iconunuza kavuşabilirsiniz Eğer bu lokasyonda Masaustunu Goster iconu yoksa ozaman aşağıdaki sıralamayı takip edin

Başlat Calıştır notepad

ardından acılan notepade;

Shell
Command 2
IconFile explorerexe,3
Taskbar
Command ToggleDesktop yazıp Farklı Kaydet ile Masaustuscf olarak kaydederiz

Burda dikkat etmeniz gereken kayıt turu kısmında “Tum Dosyalar şıkkının secili olmasıdır

Similar threads

SORUN: Ofisimizdeki butun bilgisayarlarda Windows 98 işletim sistemi kullanılıyor Ancak benim bilgisayarımda bir sorun var START duğmesinin yanındaki arac cubuğundaki Show desktopsimgesi kayboldu Bu simgeye bastığımda ekrandaki butun pencereler kucultuluyordu Cok pencere actığımı icin bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Masaustum kayboldu nasıl geri getirebilirim ? Masaustunu goster butonunu geri getirmek icin aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayın: Masaustunuzde yeni bir metin belgesi oluşturun Aşağıdaki komutları oluşturduğunuz metin belgesinin icine kopyalayın Shell Command 2 IconFile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Xp ile ilgili herşey! Windows, oturumu her kapattığınızda gorev cubuğunun ve tabii ki gezgin penceresinin buyukluğunu ve konumunu kaydeder Soz konusu değerlerin değişmemesini, pencerenin konumunun ve buyukluğunun sabit kalmasını istiyorsanız, Kayıt Defterine bir ek yapabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Masa üstünü gösteren işaret kayboldu arkadaşlar nasıl yerine getirilir bu şey Cevap: masa üstünü göster kayboldu nasıl düzeltirim Bu simgeyi baştan oluşturarak geri getirebiliriz Bunun için not defterini açıp, aşağıda verdiğim kodu girmeniz ve dosyayı kayıtlı isimde kaydetmeniz tatmin edici...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Masaüstüm kayboldu nasıl geri getirebilirim ? Masaüstünü göster butonunu geri getirmek için aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayın: Masaüstünüzde yeni bir metin belgesi oluşturun Aşağıdaki komutları oluşturduğunuz metin belgesinin içine kopyalayın Shell Command 2 IconFile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,497Konular
981,982Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt