Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MasterChef Burcu Önal'dan imajında radikal değişiklik!

MasterChef Burcu Önal'dan imajında radikal değişiklik!
0
61

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
masterchef_burcu_onaldan_imajinda_radikal_degisiklik_1661348050_4138.jpg

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de geçtiğimiz yıl yarışan Burcu Önal imajını aniden değiştirdi.

MasterChef Türkiye'de ana kadro seçmeleri tamamlandı. Programa konuk olan eski yarışmacılar ise izleyiciye sürpriz oldu.  Eski yarışmacılar arasında 2021'in en dikkat çeken ve zaman zaman eleştirilere maruz kalan isimlerden biri olan Burcu Önal da vardı.

48F0f_1661348090_7297.jpg

SAÇLARINI KESTİRDİ!

Siyah uzun saçlarıyla tanıdığımız Önel'ın değişimi ise programa damga vurdu. Saçlarını kestirip griye boyatan eski yarışmacı tarzıyla gündem olmayı başardı. Önal'ın yeni imajı hayranlarından tam not aldı.

8bByQ_1661348063_915.jpg
Burcu Önal

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yasemin Sakallıoğlu'ndan ev kadını tiplemesi beğeni yağmuruna tutuldu!

Similar threads

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de geçtiğimiz yıl yarışan Burcu Önal imajını aniden değiştirdi. MasterChef Türkiye'de ana kadro seçmeleri tamamlandı. Programa konuk olan eski yarışmacılar ise izleyiciye sürpriz oldu.  Eski yarışmacılar arasında 2021'in en dikkat çeken ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan lezzet yarışması MasterChef 2021, tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacıların kıyasıya bir mücadele sergiledikleri MasterChef'te Ana Kadro öncesi elemelerde Burcu dikkatleri üzerine topladı. Peki, MasterChef Burcu Önal kimdir? MasterChef Burcu Önal kaç yaşında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
MasterChef Türkiye'nin 2 Ocak Pazar akşamı yayınlanan yeni kısmında eleme heyecanı yaşandı. Finale gerçek adım adım gidilirken son sefer eleme potasına gidilen müsabakada, bu hafta eleme adayı olan Burcu, Hasan ve Tahsin tezgah başına geçerek şeflerin istedikleri yemekleri en güzel halde yapmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
MasterChef Türkiye'nin 2 Ocak Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Finale doğru adım adım gidilirken son kez eleme potasına gidilen yarışmada, bu hafta eleme adayı olan Burcu, Hasan ve Tahsin tezgah başına geçerek şeflerin istedikleri yemekleri en iyi şekilde yapmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışı, 2022-2023 dönemi ile devam ediyor. Birbirinden farklı yemeklerin yapıldığı müsabaka, akşamları en fazla izlenen televizyon programı oldu. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı müsabaka, konsepti dışında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
981,803Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt