Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu babasını kaybetti! Yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı...

Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu babasını kaybetti! Yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı...
0
42

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
masterchef_jurisi_somer_sivrioglu_babasini_kaybetti_yaptigi_paylasimla_yurekleri_dagladi_1600929435_1043.jpg

TV8 ekranlarında yer alan Masterchef yarışmasının jürisi Somer Sivrioğlu'nun babası hayatını kaybetti.

MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden Danilo ve Mehmet Şef'in ardından Somer Sivrioğlu da baba acısıyla sarsıldı. Somer Şef, üvey babasını kaybettiğini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

wr61M_1600929525_8562.jpeg

Sivrioğlu paylaşımında, "Dünyadan ve hayatımın ortasından bir Altın abi geçti ki! Artık ne dünya aynı dünya, ne ben aynı ben olabilirdim. İyi ki be abim, iyi ki. Başımız sağ olsun.Bilen bilir; hikâyeleri, maceraları, dost canlılığı, muhabbeti ve kalenderliğiyle gönül adamı ALTIN'ımızı, babamızı, abimizi, "saksağan"ımızı, "karbon"umuzu kaybettik! Onu hep muhabbetle anacağız. Işıklar içinde dinlensin, mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Somer Şef'in üvey babasının cenazesi dün ikindi namazını müteakip; Bodrum Kızılağaç Köyü Mezarlığı'nda defnedildi.

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt