Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MasterChef Türkiye 26 Aralık elenen isim kim? Herkes şoke oldu

MasterChef Türkiye 26 Aralık elenen isim kim? Herkes şoke oldu
0
39

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
masterchef_turkiye_26_aralik_elenen_isim_kim_herkes_soke_oldu_1640588781_6483.jpg

MasterChef'in yayınlanan son kısmında heyecan dolu bir eleme akşamı yaşandı. Burcu, Hasan ve Mert bir hafta daha müsabakada kalmak için kıyasıya çaba etti. Yaptıkları yemeklere nazaran şeflerden puanlar alan yarışmacılardan elenen isim seyirciyi üzdü...

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın heyet üyeleri olduğu MasterChef Türkiye'de son 6 yarışmacıya gerçek gidilirken heyecan dolu bir eleme akşamı yaşandı. Eleme potasında olan Mert, Hasan ve Burcu ortasından elenen isim seyirciyi hayli üzdü. 

Müsabakanın birinci etabında yarışmacılar, şeflerin verdiği sebzelerden hoş tabaklar çıkarmaya çalıştı. Birinci etap sonunda şefler tadım yaptı ve performansa nazaran yarışmacıları puanladı. Eleme çeşidinin ikinci etabında ise bu sefer yarışmacılar Somer Sivrioğlu'nun imza yemeği olan 'Kilis Pie' isimli yemeği yapmaya çalıştı.

Şeflerin oylamaları sonucunda Burcu toplamda 32, Mert ise 30 puan aldı. Böylelikle MasterChef Türkiye'den elenen son yarışmacı Mert Yılmaz oldu. Elenmekten kurtulan lakin Mert'in gitmesine de çok üzülen Burcu, gözyaşlarına hakim olamadı.

Mert'e övgüler yağdıran Mehmet Yalçınkaya, "Adaletli bir adamsın, ismin üzere Mert bir adamsın. Gerektiğinde çıkışlarını yaptın. Burada geldiğin yer az değil yedinci oldun. Güzel ki buraya geldin. Ben de seninle gurur duyuyorum" formunda konuştu.

MasterChef Türkiye hayallerine veda eden Mert ise "Çok alıştım buraya. Güç bir halde geldim yarışa, buraya kadar gelmem de âlâ bir derece sayılır benim için. Buranın hayalini kuran beşerler varsa onları gerçekleştirmek için adım atmaları gerekiyor. Ben bu yaşıma kadar kendi başıma yaptım, adım atmaktan korkmadım. Şayet burada biraz da olsa birilerine ilham olabildiysem ne memnun bana. Birebir biçimde tabak yapmaya devam edeceğim. Geldiğimiz günden beri aile ortamının içine dahil olduk" dedi.

858,496Konular
981,602Mesajlar
29,708Kullanıcılar
beytoo7kSon üye
Üst Alt