Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MasterChef'in dünkü bölümünde Hamza Mercimek neden yoktu?

MasterChef'in dünkü bölümünde Hamza Mercimek neden yoktu?
0
85

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
171428.jpg

MasterChef Türkiye'de ana takım seçmeleri tamamlandı. Dün akşam yayınlanan kısım bir evvelki yılın takımlarıyla başladı. Önlüklerle bu yılın yarışmacılarına evre teslimin yapıldığı kısımda Hamza Mercimek'in olmaması dikkatlerden kaçmadı. Mercimek'in neden gelmediğini anlatan geçen yılın yarışmacılarından Burcu Önal, arkadaşının böbrek yetmezliğiyle gayret ettiğini söyledi.

İki böbreği iflas etti

Hamza Mercimek'in durumu karşısında şaşkına uğrayan Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, yarışmacıyla görüşmek istedi. Programa konutundan manzaralı olarak bağlanan Hamza, böbreğindeki ağrı yüzünden hastaneye gittiği ve iki böbreği iflas ettiği için diyalize bağlanacağını öğrendiğini anlattı.

ekran-resmi-2022-08-23-12-54-27.png

Annesi böbreğini verecek

Annesinin kendisine böbreğini vereceğini söyleyen Hamza Mercimek, "Haftanın üç günü diyaliz tedavisi alıyorum. Tedavisi olan bir şey. Annem beni doğurdu, annem bana can verecek. Böbreğinin birini bana veriyor. Ameliyat hazırlıklarına başladık. İnşallah hoş olacak" dedi.

ekran-resmi-2022-08-23-12-54-40.png

Gözyaşlarına hakim olamadılar

Hamza Mercimek'i kelamları karşısında duygulanan şefler ve yarışmacılar gözyaşlarına hakim olamadı. Programın akabinde Instagram hesabından diyalize bağlandığı anlarda çekilen bir fotoğrafını yayınlayan Mercimek, "Herkese iletilerinden ötürü çok teşekkür ederim. Ben yeterliyim ve daha düzgün olacağım" notunu ekledi.