Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Masterchef'in Güzide Mertcan'ı 7 milyon TL'lik villası için itirafta bulundu!

Masterchef'in Güzide Mertcan'ı 7 milyon TL'lik villası için itirafta bulundu!
0
110

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
o_ses_turkiye_ekibinin_katildigi_masterchefte_hadisenin_neden_olmadigi_ortaya_cikti_1577601505_3061.png

7 milyon TL'Lik villası yüzünden toplumsal medyada üzerine atılan iftira, hakaret ve linçlere maruz kalan Güzide Mertcan, programı izleyenlere duygusal anlar yaşatmıştı. Üzerine atılan bu iftiralara ortak olanlara hakkını helal etmeyeceğini söyleyen Güzide Mertcan, villası ile ilgili itiraflarda bulundu.

Lüks ömrü ile çevre medyada haksız yana linç edilen tesettürlü yarışmacı Güzide Mertcan, Masterchef programında gözyaşlarına boğulmuştu. Yarışta yarı finale kalmayı hak eden Güzide Mertcan, 7 milyon TL'lik lüks villasıyla çok konuşulmuştu. 4 yıldır satmaya çalıştıkları hadise villa için Mertcan, ''Evin neden bu kadar vukuat olduğunu ben de anlamadım. Bir güruh haber sitesinde çıktı ve siyasi ilişki olduğu için hadise oldu. Hanesi siyasete bağladılar. Buna hak veriyorum zira beşerler 'Helal para kazanmamış' üzere düşünüyorlar. Bu konut benim biçimim değil. Biz bunu satarız diye yatırım olarak aldık. Türkiye'de yaşanan kimi hadiselerden ötürü satamadık. Bu hane bizim için çok büyük. Biz bu meskeni şu an 2+1 olarak kullanıyoruz. Biz bu meskeni 4 yıldır satıyoruz. Müsabakadan sonra olmadı yani. Yarıştan sonra meskenin pahası arttı satıyoruz falan dermişim.' açıklamasında bulundu.

YARIŞTA GÖZYAŞLARINA BOĞULMUŞTU!

Kimi takipçi kitlesinin çevre medya hesabı üzerinden getirdiği tenkitlerde yarı finale kalması haksızlık olarak nitelendirildiğini söyleyen ve bundan ötürü büyük bir üzüntü duyduğunu ağlayarak söz eden Güzide Mertcan, şu açıklamayı yapmıştı ''Aylardır bana ve aileme yapılmayan akın atılmayan iftira kalmadı. Her gün farklı bir haberle uyandım, koca koca haber sitelerinde çıkan. Bakın yalnızca son haftalarda çıkan haberlerden bahsetmiyorum. Güzidenin hanesi, Güzidenin işi diye aylardır ilmek ilmek işlendi üzerimdeki iftira örgüsü. Çamur at izi kalsın mantığıyla birileri ağızları sulana sulana her gün bir şeyler paylaştı hakkımda. Önünde nefes alan bir insan olduğunu unutup ağza alınmayacak hakaretler yağdıran ve tüm bu iftiralara ortak olanlara kelamım; Şayet ki en ufak bir torpil, hak yeme, kayırma yaptıysam Allah'ın gazabı üzerime olsun. Ancak şunu da bilin biri bir taş attı bende atayım mantığıyla bu linç kampanyasına destek olan hiç kimseye hakkım helal değilidr. İftira atmanın hesabını vermek o kadar kolay değil...''

3 evlat anası olan Güzide Mertcan, Masterchef programının finale giden oyununda elendi...

ZqXLr_1577601320_3797.PNG

Masterchef'in beğenilen yarışmacılarından olan Batuhan'ın elendiği gecede konuk olarak O Ses Türkiye ekibi mekan almıştı. Tüm jüri üyelerinin gelmesi bir tek Hadise'nin olmaması ise izleyici tarafından merak edilmişti. Kısım boyunca gözlerin arandığı Hadise'de sıhhat meseleleri sebebiyle programa katılmadığı öğrenildi.

O SES TÜRKİYE MASTERCHEF TÜRKİYE'DE!

Acun Ilıcalı'nın mekanları temizlemesi, içtimaî medyada ti'ye alınırken, müsabaka ahir finale kalan MasterChef yarışmacılarına Survivor armağanı vermesi, gecenin sürprizi oldu.

PitBZ_1576908716_985.jpg

Ilıcalı'nın program sırasında yanları süpürmesine çevre medyadan, nafaka mağduru formunda icmaller geldi.

KAZANAN MAVİ GRUP

Finale ramak kala MasterChef programına konuk olarak katılan O Ses Türkiye ekibi, 72. kısımda izleyicilere çok renkli anlar yaşattı. MasterChef yarışmacılarına karşı meydan okuyan O Ses Türkiye ekibinde mahal alan ünlü isimler Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan ve sunucu Saadet Özsırkıntı, şeflerin verdiği yemekler üzerine çalışarak çok âlâ bir iş çıkarmaya çalıştılar.

Masterchef Türkiye müsabakasının yeni kısmı saat 20:00'da TV8 ekranlarında...

ALİŞAN- BUSE VAROL/ DEMET AKALIN- OKAN KURT MASTERCHEFTE YARIŞTI

Pazartesi'den Perşembe'ye kadar her gün TV8 ekranlarında yayınlanan ve yüksek bir izleyici kitlesine sahip olan MasterChef Türkiye programına geçtiğimiz gün ünlüler konuk oldu. Alişan- Buse Varol çifti ile Demet Akalın- Okan Kurt çifti programa sefalı anlar kattı.

IBpGO_1576563227_2397.PNG

Al ekipte Güzide, Ekin, Alişan ve eşi Buse Varol yarışır iken mavi grupta Alican, Batuhan, Cemre, Demet Akalın ve Okan Kurt vardı.

K2dzJ_1576562924_4981.PNG

Nispeten renkli anların yaşandığı dün akşamki kısımda galip gelen ekip mavi ekip oldu.

dqEbB_1576562777_4998.PNG

Ekip kaptanları ise Demet Akalın ile Buse Varol oldu. Popstar Demet Akalın epey şık bir meyve tabağı hazırlaması ile öne çıkarken Buse Varol köfteyi çok şık yaptı. Ünlü isimler maharetlerini konuştururken ekipler arası devir vakit eğlenceli  atışmalar yaşandı.

xA7bi_1576562893_3868.PNG

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt