Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Masum Atıştırmalık

Masum Atıştırmalık

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Masum Atıştırmalık Tarifi İçin Malzemeler

*2 yemek kaşığı müsli (marketlerde yulaf kepekli kuru mevyeli olanı kullandım etinin lifalif olanı benim idealim olan)
*3 adet medine hurması
*2 adet gün kurusu (normal kuru kayısı da olur tercihe göre)
*35 adet goji bery
*1çay kaşığı chia tohumu
*5 adet petibor bisküvi
*Yarım muz

Masum Atıştırmalık Tarifi Yapılışı Evet canım tatlı bir şeyler çekti ve diyette olan biri olarak ne yapabilirim diye düşündüm evde olan malzemelerden de bu sonuç çıktı tadına gayet yerinde oldu bence Şimdi bütün malzemeleri küçük parçalar halinde blendıra koyun hurmanın çekirdeklerini çıkarmayı unutmayın İçindeki malzemeleri çoğaltabilir chia veya gojiyi eklemeyebilirsiniz benim evimde olduğundan zayıflamaya da yardımcı olduğundan ekledim,petibor bisküviyi koymadan da yapabiliriz ben ziyan olmaması açısından kullandım petibörü diyet bisküviler daha faydalı olacaktır Farklı meyveler ekleyerek damak tadınıza uygun hale getirebilirsiniz Hurma sayesinde gayet tatlı ve tatlı isteğinizi bastıran bir atıştırmalık olacak Tabi ki fazlası zarar Ara öğün olarak 23 adet yeterli bence;) afiyet olsun

858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt