Yaktın bizi Birkan Sokullu...
Paklar Apartmanı dizisi televizyon dünyasına o denli bir giriş yaptı ki vallahi feleğimiz şaştı! Yanlış anlaşılmasın sadece Birkan Sokullu'nun güzelliğine kitlenmedik, dizi başlı başına övgüyü ziyadesiyle hak ediyor.
Birkan Sokullu'yu övmeden evvel şayet hala izlemeyenler varsa kısaca bir diziden bahsetmek istiyorum. Paklık takıntısı olan bir annenin, bu hastalığı kızına miras bırakmasıyla birlikte ortaya çıkanları izliyoruz bu dizide. Konusundan da anlayacağınız üzere psikoloji tabanlı bir dizi. Zati Gülseren Budayıcıoğlu'nun yapıtından esinlenilerek kaleme alınmış senaryosu.
Dizinin başrol oyuncularından Ezgi Mola, o denli bir oyunculuk sergilemiş ki; sözlerle anlatmak bence güç. İzlemeniz gerekiyor kesinlikle.
Aslında kendisinin oyunculuğu toplumsal medyayı da tesiri altına almış durumda. En az dizi kadar konuşuluyor başarılı oyuncu.
Sırf Ezgi Mola değil, içeriğimize mevzu olan Birkan Sokullu da dizinin başrol oyuncularından biri. Ve onun oyunculuğu da en az Ezgi Mola kadar konuşuluyor. E nasıl konuşulmasın ki?
Kendisini şimdi körpecik bir delikanlıyken Melekler Korusun dizisindeki Levent karakteriyle izlemiştik. O vakitlerden muhakkaktı bir gün gelip hepimizi bu türlü ekran başına kitleyeceği.
Birkan Sokullu Melekler Korusun dizisinden sonra birçok projede yer aldı lakin Günahsızlar Apartmanı'nda canlandırdığı Han karakteriyle mesleğinin doruğuna oturacak, bizden söylemesi.
Dizideki her birey üzere Birkan Sokullu'nun canlandırdığı Han da epeyce derinlikli bir karakter. Diziyi izleyenler bilir, ablası Safiye'nin takıntılı titizliğinden bıkan Han; dispozofobi denilen bir hastalığa sahip. Yani çöp topluyor...
Birkan Sokullu böylesine derinlikli bir karakteri o kadar harika bir halde canlandırmış ki vallahi ne palavra söyleyelim şaşırdık. Mimikleri, vücut lisanı... Her şeyiyle o rolü yaşıyor resmen!
Sadece biz değil, herkes konuşuyor şu sıralar kendisini. Bilhassa güzelliği ve oyunculuğuyla çok övülüyor. E hak da ediyor...
Dizideki partneri Farah Zeynep Abdullah ile de çok yakıştırılıyorlar! Bizce de cuk oturmuş...
twitter.com
Editör asılıyorsun demeyecekseniz müsaadenizle ben buna katılmak istiyorum.
twitter.com
Biz de susuyoruz kendisinin oyunculuğu karşısında...
twitter.com
Ses tonunu da atlamayalım doğal.
Abartılabilir katiyetle.
twitter.com
twitter.com
Muhakkak...
Kendisinin çok övülmesini epeyce mantıklı buluyorum, az bile övülüyor!
Yeni kısmı sabırsızlıkla bekliyoruz...