Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Masumlar Apartmanı İnci'si Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılıyor mu? İşte açıklama:

Masumlar Apartmanı İnci'si Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılıyor mu? İşte açıklama:
0
46

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
masumlar_apartmaninin_incisi_farah_zeynep_abdullah_hastaligiyla_ilgili_konustu_1612870504_181.jpg

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Paklar Apartmanı dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Dizinin başrol oyuncularından Farah Zeynep Abdullah, ağır dramatik sahnelere dayanamadığı için dönem finali öncesinde projeden ayrılacağı sav edildi.

Farah Zeynep Abdullah, TRT1'in fenomen dizisi Günahsızlar Apartmanı'nda baş karakterler ortasında yer alıyor. Dizide Gülben ve Safiye'nin kardeşi Han'ın eşini canlandırıyor. Başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah hakkında yeni bir haber öne çıktı. Farah Zeynep Abdullah dizi severlerin beğenisini topluyor. Birsen Altuntaş'ın haberine nazaran, İnci karakteri diziden ayrılıyor.

Altuntaş haberinde, ''TRT için çektiği Paklar Apartmanı'nda birkaç aydır İnci'ye hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılacağı bilgisi kulaktan kulağa yayılıyordu. Vakit zaman çok ağır dramatik sahnelerin çekildiği dizide çok yorulduğunu ve ayrılmak istediğini belirten oyuncunun dönem finalinde takıma veda edeceği ortaya çıktı.'' tabirlerine yer verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ!

Kendisine gelen gizemli çiçekleri paylaşan Farah Zeynep Abdullah, gizemli hayranına teşekkür ederken, rol arkadaşı Esra Ruşan ise "Tüm çiçekler sana geliyor üzere davranılıyor olabilir. Günde yedi çiçek gelemez Farah" diyerek durumu sorguladı.

Ruşan, "Hediye patlamış mısır geldi, armağan çiçek geldi, az evvel kahve geldi, dün de çilekler geldi. Bu nedir arkadaşım?" dedi. Farah Zeynep Abdullah ise Ruşan'a "Maşallah de!" formunda karşılık verdi.

HASTALIĞI HAKKINDA BİRİNCİ DEFA KONUŞTU!

Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz günlerde Clubhouse'taki bir sohbet odasında MS (Multipl Skleroz) hastalığı başlangıcı kuşkusuyla tetkikler yaptırdığını söylemişti. Abdullah, "İlkinde lokal anestezi yapıldı. Bir hafta sonra tekrar genel anesteziyle süreç yapılırken rol aldığım 'Şampiyon' sineması aklıma geldi. Orada kanserli bir kızı canlandırıyordum. 'Ben bu sahneyi görmüştüm. Ben bunları yaşadım' dedim" tabirlerini kullandı. Dizide İnci karakterini canlandıran ünlü oyuncu hayranlarını bir epey korkutmuştu.

Hoş oyuncunun hastalığı ile ilgili gelişmeler merak ediliyordu. Abdullah, geçtiğimiz Pazar günü Levent'te bir parkta köpeğini gezdirirken görüntülendi. Ünlü oyuncunun maskesiz olması dikkatlerden kaçmadı. Hoş oyuncu, "Ben toplumsal medyayı kullanıyorum. Oradan konuşuyorum" dedi. Sorular tekrar sorulunca Abdullah, "Hastalık işte geliyor" formunda konuştu. 'Masumlar Apartmanı' dizisinden ayrılacağı tezlerine ise oyuncu, "Yok" diyerek, yalanladı.

İNCİ DİZİYE VEDA MI EDİYOR?

TRT 1'in sevilen dizisi Paklar Apartmanı'nda İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'tan yeni haberler var. Başarılı oyuncu, diziden ayrılacağı tarafında çıkan haberler karşısında sessizliğini bozdu.

Günahsızlar Apartmanı'nın yayınlanan son kısmında Farah Zeynep Abdullah'ın olmayışı gündeme bomba üzere düşmüştü. Dizi takipçilerinin dikkatini çeken bu durum ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı haberlerini de beraberinde getirdi. Sevilen dizide Han ile tartışan İnci sonrasında çekip gitmişti ve yayınlanan son kısmında yer almamıştı. Dizinin merak edilen isminin akıbeti ise merak konusu olmuştu.

Günahsızlar Apartmanı'nda Farah Zeynep Abdullah için ayrılık olarak yorumlanan bu duruma yanıt ünlü isimden geldi. Hoş oyuncu, Instagram hesabından hayranlarının sorularını yanıtladı. Benimle ilgili varsayımlar haydi bakalım başlığı altında gelen soruları yanıtlayan başarılı isim, bir takipçisinden gelen "Diziden ayrıldı diyorlar?" sorusuna "Kim diyo" yanıtını verdi. Farah Zeynep Abdullah, böylece hakkında çıkan ayrılık haberlerini de yalanlamış oldu.

Ünlü oyuncu, “Benimle ilgili varsayımlar” başlığı altında, gelen yorumlara karşılık verdi. Bir takipçisi Farah Zeynep Abdullah’a “Evliliğe çok soğuksun” dedi, oyuncunun cevabı “Çok demeyelim de gereğince soğuğum diyelim” oldu.

858,443Konular
980,889Mesajlar
29,487Kullanıcılar
sokraSon üye
Üst Alt