Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Matematikçi Severse

Matematikçi Severse
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Matematikçi Severse Seni gördüğüm anda çarpanlara ayrıldım, Parabol yüzüne ,elips gözlerine bayıldım, İşte dedim benim aradığım, Birincil fırsatta aşkımı tümevarımla ispatladım nbilinmeyenli denklemim derdim sana, Defalarca sevgimizi ispatlardık gelince bir araya, Koni şeklinde, üçgen biçiminde yuvamızda, Dizi dizi,seri süratli çocuklarımızla Bütün sunacakken sana izaç önerimi, Analitiğimiz uymuyor diyerek terk ettin beni, Evet deseydin PİSAGOR bile kıskanırdı bizi Rüyalarımda daima seni görürüm, Benim biricik hiperbolüm,ufak parabolüm Nerde eski determinant,diskriminant formülüm Dön bana , integralimi al signum yüzlüm, Eğer dönmezsen kahrımdan ölürüm Bak şu kalbimin fonksiyonuna,periyoduna , Asimtodumu bulda grafiğimi çiz bana , Söz veriıorum “ konikçiğim demem sana , Seni fazla seviyorum anlasana!  

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt