Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Matrak Bİr Spor Şakasi

Matrak Bİr Spor Şakasi
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Matrak Bİr Spor Şakasi Cimbomlu: Lider, lider diye bağırıyorsunuz tribünlerde, daha bi numaranızı göremedik Fenerli: Allah, Allah! Cimbomlu: Hakkını ver stadın hakkını, birazcık bağır bağır, Top Fenerli'ye seslenir: Al abi, su şişesi! Fenerli: Şunlarla bir olma abes ver! Top: Azıcık ezik galiba abi! Cimbomlu: Hayal mahsulüsünüz düş! Alırım liderliğini bak diyorum! Fenerli: Biz sizin gibi müflis soyluları Saracoğlu'nda görmek isteriz Cimbomlu: Ya bırak kardeşim zengin takım mesajları vermeyi, alırım liderliğini diyorum, bak üstünlük gitti diye ağlama sonradan Fenerli: Takip et o vakit bizi sen, peşine düşüp takip et Statta anons yapılır: Maç birazdan başlayacak sayın seyirciler Lütfen sahaya şişe atmayalım, ortalığı Ali Sami Yen'e çevirmeyelim Fenerli: Kramponların vidalarını iyi denetim edin çocuklar, füze gibi çakmalı Cimbomlu: İlla Tuncay'ı vurgulayacak Fenerli: Bakın size Alex, Anelka filan aktarma edelim, sonradan ağlamayın Cimbomlu: Ya bunlar medyatik transferler Onlara gerenk değil! Biz sizi böyle de harcarız Fenerliiiiiiimatrakbirsporsakasi5c56245356b76gifalt hahaha hahaha hahahahahaaa! Fenerli: Bitmiş çocuklar siz bizi muhalif kalede bekleyin Fenerli topun hızın ayarlar: Havadan, Yerden, Doksandan, Tuncaylı Fenerli: Sen acilen Futbolu görecen Hakem: Düüüüüt! Cimbolu depara kalkar: Çimler ağladı beeeaaa! Fenerli: Dır dır yok, dır dır yok, delikanlı oyna Cimbomlu: O da ne ya! Fenerli: Hooop 60 olduuu Tribünler bağırır: Futbolcunun hakkını ver, hakkını Fenerli: Sana diyorlar hıhıhı! Cimbomlu: Ühühühühü Para mı var abi ya Fenerli: Alın bu Cimbomluyu da diğer kurbanların arasına oturtun Vasıta içinden gelen ses: Kardeşş, biz sizi Ali Sami Yen'in önüne bırakalım, siz oradan kupa gerçek dışı ile devam edersiniz Floryaya  

858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt