Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mauro Icardi Galatasaray için İstanbul'a geldi

Mauro Icardi Galatasaray için İstanbul'a geldi
0
73

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığı Mauro Icardi İstanbul'a ayak bastı.

KAP'a bildirildi

Galatasaray Mauro Icardi için yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero’nun süreksiz transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır." sözlerine yer verdi.

İstanbul'a geldi

Geçtiğimiz hafta Miami’de ailece tatil yapan Arjantinli yıldız, hafta başında Paris’e geçti. Dünyaca ünlü futbolcu, son prosedürlerin halledilmesinin akabinde Galatasaray’ın göndereceği özel uçakla İstanbul’a iniş yaptı.

s_447.jpg

"Taraftarla buluşmak için sabırsızlanıyorum"

Duygularını paylaşan Mauro Icardi, "Galatasaray taraftarlarının coşkusunu hissediyordum. Dışarı çıkıp Galatasaray taraftarlarıyla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Uçakta üçlü çektirmeyi bana anlattılar. Çocuklar da öğrendi dışarıda deneyeceğiz." dedi.

l_8838.jpg

3 milyon euro

Galatasaray, PSG’den bedelsiz olarak kiralayacağı Icardi’nin maaşının 3 milyon euroluk kısmını ödeyecek.

s_7820.jpg

Similar threads

Galatasaray’ın uzun müddettir takımına katmak için mesai harcadığı Mauro Icardi, sarı-kırmızılı kadroyla muahedeye vardı. Galatasaray, PSG ile kiralık mutabakatına vardı. Arjantinli oyuncu ailesiyle birlikte Atatürk Havalimanı’na geldi. Icardi’nin yıllık fiyatının yüzde 40’ı Galatasaray...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Galatasaray, Paris Saint-Germain'den Mauro Icardi için görüşmelere başlandığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklama şu halde: "Profesyonel Futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero'nun süreksiz transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır."
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Galatasaray, Paris Saint-Germain'den Mauro Icardi'nin transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu. Galatasaray'ın açıklaması şu formda: "Profesyonel Futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero'nun süreksiz transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain Football Club ile resmi görüşmelere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Galatasaray, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin kiralanması için oyuncu ve kulübü Paris Saint-Germain (PSG) ile anlaştı. Arjantinli oyuncu, dün akşam özel uçakla İstanbul'a geldi. Yıldız santrforu çok sayıda Galatasaraylı taraftar karşıladı.  NEYMAR'DAN ICARDI MESAJI Galatasaray ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Galatasaray, bir müddettir transferi için uğraş verdiği Mauro Icardi'de keyifli sona ulaştı. Sarı-kırmızılı grup, dünyaca ünlü Arjantinli golcüyü Paris Saint-Germain'den 1 yıllığına kiraladı. 29 yaşındaki futbolcu bu gece 23.45'te İstanbul'a gelecek. PSG ile Arjantinli forvetin transferi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,464Konular
981,133Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt