Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mauro Icardi'den ilk mesajlar! 'Şimdilik bir seneliğine geldim, sonrasına bakacağız'

Mauro Icardi'den ilk mesajlar! 'Şimdilik bir seneliğine geldim, sonrasına bakacağız'

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi, ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi. Sarı-kırmızılıların, Paris Saint Germain'den transferi Icardi'yi Atatürk Havalimanı Özel Havacılık Terminali'nde taraftarlar karşıladı.

Icardi, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Daha buraya gelmeden taraftarların ilgisi inanılmazdı. Dışarı çıkıp taraftarları görmek için sabırsızlanıyorum. Uçakta üçlü çektirmeyi bana anlattılar. Çocuklar da öğrendi dışarıda deneyeceğiz." sözlerini kullandı.

Arjantinli yıldız, ayrıyeten, "Çok heyecanlıyım, burada inanılmaz bir ortam var. Şimdilik bir seneliğine geldim, sonrasına bakacağız." dedi.

29 yaşındaki Arjantinli golcü, havalimanında sarı-kırmızılı taraftarlarla karşılaştığı anda büyük bir coşku yaşandı.

Similar threads

Galatasaray'ın Paris Saint-Germain'den 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladığı ünlü forvet Mauro Icardi, gece saatlerinde İstanbul'a geldi. Yaklaşık 30 bin sarı-kırmızılı taraftarın Arjantinli yıldıza yaptığı coşkulu karşılama dünya basınında büyük yankı buldu. RMC SPORT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Galatasaray, bir müddettir transferi için uğraş verdiği Mauro Icardi'de keyifli sona ulaştı. Sarı-kırmızılı grup, dünyaca ünlü Arjantinli golcüyü Paris Saint-Germain'den 1 yıllığına kiraladı. 29 yaşındaki futbolcu bu gece 23.45'te İstanbul'a gelecek. PSG ile Arjantinli forvetin transferi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Galatasaray'da kurmaylar transfer periyodunun kapanmasına saatler kala bombaları üst üste patlattı. Dries Mertens, Haris Seferovic ve Lucas Torreira üzere değerli isimleri takımına katan sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain'den Mauro Icardi'yi de kiraladı. Icardi transferiyle ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Galatasaray'da kurmaylar transfer periyodunun kapanmasına saatler kala bombaları üst üste patlattı. Dries Mertens, Haris Seferovic ve Lucas Torreira üzere kıymetli isimleri takımına katan sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain'den Mauro Icardi'yi de kiraladı. Icardi transferiyle ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Galatasaray'ın, transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a açıkladığı Mauro Icardi, ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi. Basın mensuplarına açıklamalar yapan Icardi, "Daha buraya gelmeden taraftarların ilgisi inanılmazdı. Dışarı çıkıp taraftarları görmek için sabırsızlanıyorum. Uçakta üçlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,438Konular
980,869Mesajlar
29,482Kullanıcılar
sanane1234Son üye
Üst Alt