Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mausumun istedim yere istedeim kdr istedin zmnlarda tıklamasını istiyorum boyle bir proqram varmı? (daha oncede aynı konu actım ama oyunla ne alakası var dendi (bunu bi oyunda kullancam cunku)
öncelikle selamlar arkadaşlar derdimi paylaşmak istedim çoktan tşkler
ilk önce ben lise sonda okuorm bundan 2 yıl önce ortaokulda aynı dersaneden olduğum kızı sevdim oda beni sevdi ve çıkmaya başladık okullarımız farklıydı oturduğumuz yerlerde uzaktık yani benim azıcık ailevi problemlerim...
Ilk Olarak herkese mrb Ben 10 sınfta sınf arkadasımdan hoslanıordm ama yalnızca bi hoslantıydı aynı sekilde bir baska arkadasmda hoslanıordu o önerge etti ve cıktılar bn onlar cıkıo die hiç bişi yapmadm git gide sevgim artar diye kıza küstm ve knsmadm gün geldi onlar ayrıldı bu sfrde baska bi...
Ilk Kez herkese selam modum konuyu kapatmayın bastan söyleyim
önce yaşadığım olayları anlatım ,bastan sona kdr okumadan yorum yapmayın
ben üniversite 1sınıf trabzonda okuyorum(vanlıyım)
önce üniversite hoş hayallerle basladı1 kızı sevdim acıldım 3 kez red yedim kız hiçbir zaman olmaz diyince...
Yahoo Messenger, Yahoo! tarafından geliştirilen bir anlık mesajlaşma yazılımıdır Pratikte Windows Live Messenger'dan hicbir farkı olmayan Yahoo Messenger ile yine aynı şekilde arkadaşlarınızın email adreslerini listenize ekleyerek onlarla konuşma yapabiliyorsunuz
Yahoo Messenger'ı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.