Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mausumun oto tıklamasını istiyorum

Mausumun oto tıklamasını istiyorum
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mausumun istedim yere istedeim kdr istedin zmnlarda tıklamasını istiyorum boyle bir proqram varmı? (daha oncede aynı konu actım ama oyunla ne alakası var dendi (bunu bi oyunda kullancam cunku)

tşK

Similar threads

Mausumun istedim yere istedeim kdr istedin zmnlarda tıklamasını istiyorum boyle bir proqram varmı? tşK
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
öncelikle selamlar arkadaşlar derdimi paylaşmak istedim çoktan tşkler ilk önce ben lise sonda okuorm bundan 2 yıl önce ortaokulda aynı dersaneden olduğum kızı sevdim oda beni sevdi ve çıkmaya başladık okullarımız farklıydı oturduğumuz yerlerde uzaktık yani benim azıcık ailevi problemlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Ilk Olarak herkese mrb Ben 10 sınfta sınf arkadasımdan hoslanıordm ama yalnızca bi hoslantıydı aynı sekilde bir baska arkadasmda hoslanıordu o önerge etti ve cıktılar bn onlar cıkıo die hiç bişi yapmadm git gide sevgim artar diye kıza küstm ve knsmadm gün geldi onlar ayrıldı bu sfrde baska bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Ilk Kez herkese selam modum konuyu kapatmayın bastan söyleyim önce yaşadığım olayları anlatım ,bastan sona kdr okumadan yorum yapmayın ben üniversite 1sınıf trabzonda okuyorum(vanlıyım) önce üniversite hoş hayallerle basladı1 kızı sevdim acıldım 3 kez red yedim kız hiçbir zaman olmaz diyince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Yahoo Messenger, Yahoo! tarafından geliştirilen bir anlık mesajlaşma yazılımıdır Pratikte Windows Live Messenger'dan hicbir farkı olmayan Yahoo Messenger ile yine aynı şekilde arkadaşlarınızın email adreslerini listenize ekleyerek onlarla konuşma yapabiliyorsunuz Yahoo Messenger'ı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt