Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mavi Ekran Hatası Alıyorum yardım edin? :(

Mavi Ekran Hatası Alıyorum yardım edin? :(
0
200

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar Bir kaç ay önce knight online yüklemiştim ve mavi ekran hatası alıyordum ve ben oyunu o günden beri oynıyamıyorum fakat bugun başladım ve yine aynı sorunla karşı kaşıya geldim
Arkadaşlar işletim sistemim xp ko yükledim ancak ko yu açıyorum start basıyorum ve direk mavi ekranda yazılar çıkıp pc otomatik resetleniyor
Bunun sebebi ne olabilir bu sorun sadece xp de var aynı pc ve kasaya vista yükledim vistadada hiçbir sorun yok yardımlarınızı bekliyorum
Buna benzer birçok konu açılmış olabilir ben belki konumun cevabını kaçırmış olabilirim sizlerden yardım istiyorum cevabı varsa bir kez daha bana sölermsiniz Teşekkürler

Similar threads

arkadaşlar gta4 kurulumda social clubu açıyorum reset atıyor pc açmadan direk ***** yaptım öyle oyuna giriyim dedim gene reset attı mavi ekran geliyor ve resetleniyor pc diğer oyunların hiçbirinde böyle problem yok service pack 3 üde yükledim gene düzelmedi bilgisi olan varsa yardım lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Selamlar arkadaşlar forumda yeniyim öncelikle sorunum geçen haftadan beri var ne yapsam cozemedim şimdi arkadaşlar sorunum soyle bilgisayarı açıyorum Windows başlatılıyor derken mavi ekran geliyor ve pc yeniden başlıyor bu arada Windows 7 Vista bilgisayarim denemediğim şey kalmadı sizin de fikir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Selamlar arkadaşlar forumda yeniyim öncelikle sorunum geçen haftadan beri var ne yapsam cozemedim şimdi arkadaşlar sorunum soyle bilgisayarı açıyorum Windows başlatılıyor derken mavi ekran geliyor ve pc yeniden başlıyor bu arada Windows 7 Vista bilgisayarim denemediğim şey kalmadı sizin de fikir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Dvr kayıt kartının driverini yükledim yaklaşık 6 ay hiç bir sıkıntı yokken son 34 gündür bilgisayarı dondurup resetlemeye başladı Mavi ekran hatası alıyorum 12 Tane kameram olduğu için 2 tane DVR kartı kullanıyorum Birisi WAPA 9808 Diğer SP 9808 Anlamadığım şu 6 aydır sıkıntı yokken neden birden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt