Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mavi Jeans'den Rock&Coke'a Özel Sesli T-shırtler

Mavi Jeans'den Rock&Coke'a Özel Sesli T-shırtler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mavi, CocaCola kadar Pozitif ’in organizasyonuyla bu sene 6 sı düzenlenecek Rock ’n Coke Festivali ’ne özel; üzerinde Duman, Emre Aydın, Hayko Cepkin ve Manga ’nın şarkı sözlerinin yer aldığı “Sesli Tişörtler tasarladı

Festivale katılacak gençler bu tişörtlerle bir yandan hayranı oldukları sanatçıların sevdikleri şarkı sözlerini üzerlerinde taşırken, diğer yanlamasına Toplum Gönüllüleri ’ne yardım oluyor Rock ’n Coke ’ta sahne alan sanatçılar ise tişörtlere ses veren şarkı sözleriyle, 20000 üniversiteli genç gönüllünün yanına olduğunu gösteriyor

Festivalciler, Duman, Emre Aydınlatılmış, Hayko Cepkin ve Manga ’nın sözlerini giyiyor

Mavi mağazalarının yanı sıra, Mavi ’nin festival alanındaki standından da satın alınabilecek Sesli Tişörtler ’de;
Emre Aydın ’ın “Bu defa anladım adlı şarkısından “Kaybettim bugün kendimi… hükümsüzdür, Hayko Cepkin ’in “Son Kez şarkısından “Her şey biter sen mi kaldın bir yalnız? Herşey diner yeter fakat sen zaman ver, Manga ’nın “İçimdeki Sen şarkısından “Çizgi romanların dışarıda bir kahraman bulamadım Duman ’ın “Helal Olsun şarkısından “Geceler zehir, Geceler kara Uçasım gelir, Kanadım bere gibi fazla sevilen şarkı sözleri yer alıyor

Alıntıdır *