Maviler çok üşüyecek 1549089527 1549089527 mavilercokusuyecek5c553afc12cb6mavilercokusuyecek5c553afc12cb6 http:img87imageshackusimg878915m1ra3yj4png Maviler çok üşüyecek Çocukken geceleri yıldızlara bakardım Başımı gökyüzüne kaldırır heyecanla yıldızları sayardım Kaçında aşk vardı, Kaçından böyle görünürdü gökyüzü, Kaçında denizler bu dek hoş ve kaçında aşk maviydi Yıllar sonradan senin gözlerinde gördüm yıldızları Gözlerinde o çocukluk heyecanımı yaşadım tekrar Mavi denizleri, mavi gökyüzünü, mavi aşkı gördüm Ola Ki de onun için sen gözlerini kapattığında sönüyor yıldızlarım Gözlerinden bir yol çizdim kendime, Yıldızlara tutunarak ulaştım aşka Aşk maviydi; gözlerinde aşka bulandım Acilen belki de bu yüzden; Gözlerini kapadığında yolumu kaybedişim Şiirler okurdum gökyüzüne bakarak; Nefesimden sırça buğulanırdı Adımı yazardım o şiirli buğuya, Yanında bir boşluk bırakarak Sonra yanına eklenecek mavi aşkımı düş ederdim saatlerce Şöyle olmalı, böyle bakmalı, böyle konuşmalı Şimdilerde gözlerine bakarak şiirler okuyorum içimden, sen duymuyorsun Gözlerinin buğusuna adımı yazıyorum, Yanına da mavi aşkımı; Yani seni Kapasan gözlerini, buğusu silinecek, Adım silinecek gözlerinden, aşk silinecek Bir şiir okuyorum soğuk cama yaslanıp; “Yokluğun cehennemin öbür adıdır Üşüyorum kapama gözlerini diye biten Şimdi gözlerini kaparsan; Gözlerindeki yıldızlar sönecek Hemen gözlerini kaparsan; Maviler fazla üşüyecek seçme parça