Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Max Payne 3 Black Box yavaş oluyor !!!! Acill lütfen

Max Payne 3 Black Box yavaş oluyor !!!! Acill lütfen
0
160

Similar threads

arkadaşlar max payne 2 nin torentini indirdim 2 part çıktı daemon tools ile yükledim oyunun 2 partını açınca bir klasör geliyor içinde ***** dosyası felan var hepsini oyunun klasörüne attım ama o dosyada data3 diye bir winrar var winrar açıyorum arşiv bozuk diyor o yüzden oyunu açmıyor sanırım o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Arkadaşlar ben 3 gün önce max payne 3 black box sürümü 102 gblik olandan indirdim ve 2 gündür sadece sorunlarıyla uğraşmaktan bıktım usandım artık bi sorunu çözsem öbür sorun çıkıyor neyse social club üyeliği aldım playmaxpayne3 e bastığımda update etmiyor + offline moddan girince internetiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Arkadaşlar ben önce Max Payne 2 adlı oyunu indirdim,yaptım uyumluluk denedim ama olmadı!Sabahtan beri bakıyorum yok ne denediysem olmadı bi yardım edin nolur!
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Arkadaşlar şimdi benim bilgisayarımın modeli ıbm lenova 3000 n200 ,ekran kartı 256 paylaşımlı 512 oluyor ve ekran kartının markası ve moddelide nvedia 7300 ram 1gbyt 3ghz işemcisi var sevis peck 3 kurulu vistydı xp ye çevirdim gta 4 için ve gta 4 ü yükledim oyun güzelce yükledim sonra oyunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Max Payne ismini sanırım birçok oyuncu işitmiştir Max Payne deri ceketi, iki elinde tuttuğu silahları ve bozuk olan psikolojisiyle hafızalara kendini kazımıştı En azından Payne ismi geçtiğinde benim aklıma ilk gelenler bunlar oluyor Ama birde bizleri oyunlarda ağır çekim yani bullet timemodu ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,496Konular
981,683Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt