Max Payne 3
Oyun üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanır. Tek oyuncu modu boyunca oyuncular eski bir dedektif olan Max Payne'i denetim eder. 2. oyunun hadiselerinden dokuz yıl sonra Max, Brezilya'da hususî bir güvenlik yüklenicisi olarak işe alınır, lakin çabucak vefat ve ihanetle dolu bir arayışa karışır. Max Payne 3'te sunulan serinin yeni bir özelliği de, oyuncuların taktiksel bir avantaj kazanmasını sağlayan ve düşmanlardan zarar görmelerini engelleyen cover sistemidir.
Doğrusal hikaye boyunca ilerlemek için oyuncular seviyeler boyunca düşmanları yok eder. Oyun, kesintisiz bir oynanışa problemsiz bir formda geçiş yapan etkileşimli sahne ekranlarına sahiptir; oynanış ve sahne sahneleri arasında yükleme ekranı yoktur.
Dövüşte, auto-aim ve cover sistemi düşmanlara karşı yardım olarak kullanılabilir. Oyuncular zarar görürse, ağrı kesiciler sıhhati tekrar oluşturmak için kullanılabilir. Oyuncular yakın dövüş taarruzları, ateşli silahlar ve patlayıcıları düşmanlarla savaşmak için kullanırlar.
Max Payne 3 Sistem Gereksinimleri
- İşletim Sistemi: Windows 7 32/64 Service Pack 1
- İşlemci: Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ
- Bellek: 2GB - 16GB
- Depolama: 35 GB
- Ekran Kartı: NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM
- Ses: % 100 Direct X 9.0 koordinasyonlu – Dolby Digital Live'ı destekleyen Direct X 9.0 koordinasyonlu