Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Max Payne 3 tanıtım videosu

Max Payne 3 tanıtım videosu
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imagesmaxpayne3tanitimvideosu5ae8ef5d4ee5d

Max Payne 3 Tanıtım videosu turkce altyazılı

Rockstar Games'in aksiyon oyunlarından Max Payne 3 icin teknik detayları gosteren bir video yayımlanmıştı Şimdi o video Turkce altyazı desteğiyle tekrar yayımlandı

Similar threads

Max Payne 3 Tanıtım videosu türkçe altyazılı Rockstar Games'in aksiyon oyunlarından Max Payne 3 için teknik detayları bildiren bir video yayımlanmıştı Şimdi o video Türkçe altyazı desteğiyle her yerde yayımlandı *
Cevaplar
0
Görüntüleme
538
imagesmaxpayne3oyunutanitim5ae8f3a3b5759 Max Payne 3 Microsoft Windows, Xbox 360 ve Playstation 3 icin 2019'nin mart ayında piyasaya surulmesi ongorulen Rockstar Vancouver tarafından geliştirilmekte olan ve Rockstar Games tarafından da yayımlanacak Ucuncu şahıs nişancı turunde bir video...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
İlk olarak 2001 yılında oyuncularla buluşan Max Payne, Unreal Engine 5 ile yeniden hazırlandı. Kısa sürede büyük ilgi uyandıran konsept çalışması, 21 yaşındaki oyunun Unreal Engine 5’te nasıl görüneceğini ortaya koydu. 21 yaşındaki Max Payne’e Unreal Engine 5 makyajı Rockstar Games’in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Rockstar’ın değerli serilerinden biri olan Max Payne, yakın zamanda bir remake müjdesi ile hayranlarını heyecanlandırmıştı. Dev oyun stüdyosu, bu ay Max Payne hayranlarına ikinci bir müjdeyi veriyor. Serinin son oyunu Max Payne 3’ü kapsayan gelişme, 2012’de çıkan oyunun içeriğine yapılacak bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Max Payne 3 Max Payne 3, Rockstar Studios tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayınlanan bir üçüncü şahıs nişancı oyunudur. PlayStation 3 ve Xbox 360 için 15 Mayıs 2012 tarihinde yayınlandı. Microsoft Windows için 29 Mayıs 2012'de ve akabinde 20 Haziran 2013'te OS X için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,466Konular
981,158Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt