Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Max Payne 3 tanıtım videosu

Max Payne 3 tanıtım videosu
0
537

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Max Payne 3 Tanıtım videosu türkçe altyazılı

Rockstar Games'in aksiyon oyunlarından Max Payne 3 için teknik detayları bildiren bir video yayımlanmıştı Şimdi o video Türkçe altyazı desteğiyle her yerde yayımlandı

*

Similar threads

imagesmaxpayne3tanitimvideosu5ae8ef5d4ee5d Max Payne 3 Tanıtım videosu turkce altyazılı Rockstar Games'in aksiyon oyunlarından Max Payne 3 icin teknik detayları gosteren bir video yayımlanmıştı Şimdi o video Turkce altyazı desteğiyle tekrar yayımlandı
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Max Payne 3 Microsoft Windows, Xbox 360 ve Playstation 3 için 2019'nin mart ayında piyasaya sürülmesi öngörülen Rockstar Vancouver kadar geliştirilmekte olan ve Rockstar Games kadar da yayımlanacak Üçüncü kişi nişancı türünde bir video oyunudur Max Payne 3 çıkış tarihi Oyunun başlangıçta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
292
imagesmaxpayne3oyunutanitim5ae8f3a3b5759 Max Payne 3 Microsoft Windows, Xbox 360 ve Playstation 3 icin 2019'nin mart ayında piyasaya surulmesi ongorulen Rockstar Vancouver tarafından geliştirilmekte olan ve Rockstar Games tarafından da yayımlanacak Ucuncu şahıs nişancı turunde bir video...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Oyun tarihinin efsaneleşmiş serilerinden biri olan Max Payne, günümüz teknolojileriyle yine oyunseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. Oyunun geliştiricileri Rockstar Games ve Remedy cephelerinden gelen açıklamalara nazaran, serinin birinci iki oyunu olan Max Payne ve Max Payne 2: The Fall of Max...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
İlk olarak 2001 yılında oyuncularla buluşan Max Payne, Unreal Engine 5 ile yeniden hazırlandı. Kısa sürede büyük ilgi uyandıran konsept çalışması, 21 yaşındaki oyunun Unreal Engine 5’te nasıl görüneceğini ortaya koydu. 21 yaşındaki Max Payne’e Unreal Engine 5 makyajı Rockstar Games’in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt