Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaxCoach v2.7.7 - Çevrimiçi Kurslar ve Eğitim WP Teması
Izmir Karabağlar Halk Eğitim hangi kurslar var?
KURSLAR
Aşçı Yardımcılığı
Bilgisayar Destekli Muhasebe.
Bilgisayar Kullanımı
Bilgisayar Ofis Kullanımı
Bilgisayar Okur – Yazarlığı
Cilt Bakımı ve Temel Makyaj.
Çanta Dikimi.
Çocuk Bakım Elemanı Kursu.
Izmir halk eğitimde hangi kurslar var?
İZMİR...
Bazar Shop v3.20.0 – Çok Amaçlı e-Ticaret WordPress Teması İndir – Bazar Shop v3.20.0 – MultiPurpose e-Commerce WordPress Theme Download
Bazar Shop wordpress platformları teması, hemen hemen tüm çevrimiçi mağaza sitelerinde mükemmel olan, çok sevilen, çok amaçlı bir ticaret web teması olarak...
Doğum Öncesi Kurslar
Doğum Öncesi Kursların Önemi
Toplumun geleceği ve temel taşı çocuklardır Çocuklar dinç olduğunda toplumda sağlıklıdırBu bakışla dinç toplumun oluşmasında eğitimli annelerin rolü inkar edilebilir mi?Anne bilinçli ve sağlıklıysa doğurduğu bebeğine de o bilinçle yaklaşacak...
kurslar ne zaman başlıyor sınıf oğretmenliği mezunu icin?
Cevap: sınıf oğretmenliği mezunu icin? kurslar ne zaman
bu kursun ne zaman acılacağını meb hizmetici eğitim daire başkanlığını veya ozel eğitim kurumları genel mudurluğu sayfasını takip ederek oğrenebilirsiniz
2019 meb planında...
kurslar ne süre başlıyor derslik öğretmenliği mezunu için?
Yanıt: sınıf öğretmenliği mezunu için? kurslar ne süre
bu kursun ne süre açılacağını meb hizmetiçi eğitim daire başkanlığını ya da özel eğitim kurumları genel müdürlüğü sayfasını takip ederek öğrenebilirsiniz
2019 meb planında...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.