Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

maya kehanetlerinin sırrı

maya kehanetlerinin sırrı
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
2019 maya kehanetlerinin sırrı nedir
2019 maya kehanetlerinin sırrı hakkında bilgi
2019 maya kehanetlerinin sırları

2019 maya kehanetlerinin sırrı

Tum buyuk dinler, sistemlerin ve uygarlıkların cokuşleri ile ilgili mit ve efsanelere sahiptir Bunlardan en onemlileri, Kur ’an ve İncil ’de yazdığı gibi, ceşitli şekillerde sapkınlığa duşen uygarlıkların Tanrı tarafından yok ediliş hikayeleridir

Tum buyuk dinler, sistemlerin ve uygarlıkların cokuşleri ile ilgili buyuk mitlere ve onemli efsanelere sahiptir Bunlardan en onemlileri İslamiyet ’in Kutsal Kitabında ve Hıristiyanlığın İncilinde yazan bazı uygarlıkların Tanrı tarafından azdıkları ve ceşitli şekillerde sapkınlıklara daldıkları icin, yok ediliş hikayeleridir Bu hikayenin benzerlerini Brahmanizm ’in Upanişad destanlarında goruruz Eski cağlarda, bildiğimiz tarihin dışında da bir şeyler olduğu, yapılan arkeolojik calışmalarda da gorulmektedir Dev Mısır piramitleri İngiltere ’deki Stonehenge, Kambocyadaki Angkor ve daha niceleri zamanın başlangıcının ve devamının bildiğimiz tarihten cok daha eskilere dayandığını bizlere gosteriyor Bazı araştırmacılara gore, Mısır piramitlerinin yapım yılı MO 10,500 olabilir Biz yazıyı, MO 4000 ’ler civarı bulurken, bir başka uygarlık 10,500 ’lerde dev mimari yapılar yapıyor ise, o zaman bizim yazıyı bulduğumuz tarihin gercekliği ile ilgili modern arkeolojik gozlemlerde anlaşılamadık ve alışılmadık şeyler var demektir Mısır ile ilgili goksel tarihlemenin 10,500 ile olan bağını incelemek icin Robert Bauval ve Adrian Gilbert ’ın 1994 yılında hazırladıkları “Orion Mystery isimli kitap ile Graham Hancock ‘un araştırmalarına bakabilirler

Yazımın ismi “Sonun başlangıcı Biraz can sıkıcı biliyorum Fakat, tum umutlu bekleyişlere rağmen cabaların azlığı nedeni ile insanlık, herkesi hırpalayacak bir sona doğru gitmekte Dunyanın manyetosferi gittikce zayıflamakta İnsanoğlu onumuzdeki yuzyıldan itibaren, aciz olduğu doğa karşısında, doğa guclerini ne kadar anlamaya calışsa da yetersizliğini fazlası ile gorecek Kapitalist sistemin veya hangi “İzm olursa olsun, ille de bir İzm ’in peşinde koşan insanlık, hala futbol maclarının , ic camaşırlarının veya borsa kazanclarının peşinde ilkel bir şekilde duşune dursun, yaşadığımız dunya cok ama cok ciddi buyuk bir değişim geciriyor

Ortalama 5 milyar yaşında olan dunyamız, kim bilir bu değişimi kac kere yaşadı Bilmediğimiz tarih, dinler ve efsaneler ile gelen anlatılar bu değişim ve tarih ile ilgili de pek cok bilgiyi iceriyor Biz gormek, duymak istemiyoruz Gecmişin bilgilerine direniyoruz Araştırmayan ve duşunmeyen bir 19 yuzyıl gecirdik Araştıranlar, uretenler ve yaratanlar ceşitli dogmatik duşuncelerin baskısı ile yok edilmeye calışıldı Siyasi guc, her zaman toprak sahibinin veya parası olanının elinde olan bir donem yaşadı Kısacası ruhumuzu kaybettik 19 yuzyıl boyunca birbirimizi yedik Birinci ve İkinci Dunya Savaşı ki bu bence tek bir savaşın iki ayrı yonudur kaybedilen insan sayısı 20 Yuzyıl haricinde 19 yuzyıl boyunca doğan insan sayısından fazla 150 milyona yakın insan ya oldu, ya sakat kaldı ya da calışma kamplarında insan değillermiş gibi yakıldı,yok edildi,imha edildi Medeni değiliz Olduğumuzu iddia ediyoruz Zannediyoruz Nasıl olduğu şaibeli olarak son yuzyıl icinde inanılmaz teknolojik keşifler yaptık 2 Dunya savaşından sonra, o kadar hızlandık ki, dedelerimizin gaz yağı ile ilkokulu okuduğu donemlerden sonra şimdi cocuklarımız internet kullanıyor, buyuklerimiz kara trenleri hatırlarken, bizler cok gelişmiş, konuşarak yolu tarif eden otomobiller ile seyahat ediyoruz 1900 ’lerin başında ucak seyahati bir hayal iken, şu anda hava yolu şirketlerinin cığırtkanlıkları ile, yapmış oldukları indirimler sayesinde komik ucretlere uzun mesafelere seyahatler yapabiliyoruz Gokyuzunde demir kuşlar ucuyor Her gun evimizdeki iletişim cihazı televizyonumuz yuzlerce kanal ile bize bilgi aktarıyor İnternet 6 yaşındaki cocuğun rahatlıkla kullanabileceği bir hale geldi Teknolojik olarak ilerideyiz Ama uygarlaşmıyoruz

21 ARALIK 2019

Uzun zamandan beri 21 Aralık 2019 ile ilgili araştırmalar yapmaktayım Beni yakından takip edenler bunu cok iyi bilir Hicbir zaman bir kehanetin altında astrolojik ve sosyal gerceklikler yok ise, bunu cok fazla onemsemedim Galaksi dizilimi, dunyanın yok foton kuşağına yaklaşımı, pleides takım yıldızına doğru yaptığımız yolculuk, inanın bunlar bana deli sacması geliyor Cağımızın bilim ile bilimdışı arasında belli noktalarda kalmış filozoflarının yapmış olduğu felaket cılgınlıkları

Ancaaaak, bir gercek var ki, şu mayaların 21 Aralık 2019 ’ de olacak kehaneti ve Nostradamus ’un soylenceleri Coğunluğunuz bilir mi bilmiyorum; Nostradamus ’un dortlukleri hicbir bilim insanın reddedemeyeceği kadar acıklıkla gercekleşmektedir İstatistiki ve matematiksel tum curutme calışmaları , Nostradamus ’un kehanetleri uzerinde işlememekte ve bu kehanetlerin nasıl yapıldığına dair bilimsel calışmalar bile yapılmaktadır Michel de Nostredame, cağını aşmış unlu bir hekim, filozof ve benim gibi klasik tekniklerle uğraşan Astrologlar icin ise, buyuk bir Astrolog ’tur Michel de Nostredame; buyucu veya bir kısım insanların soylediği gibi gorunmez varlıklardan haber alan, bedensiz varlıklar ile goruşen biri değil, buyukbabasından oğrenmiş olduğu kabalistik Astrolojik teknikleri cok doğru kullanabilen , artık biz batı Astrologlarının erişmesinin neredeyse imkansız olduğu sabit yıldız ve gokyuzu derece tablolarının ana dili gibi bilen, ve astrolojinin varoluş sebebinin,Tanrısal ilhamı yeryuzune yaymak olduğuna inanan inanclı ve cağımızın en buyuk Astrologu idi

O, 3000 ’li yıllara kadar devam edecek olan dunya uygarlığının 2000 ’li yılların başlarından itibaren cok buyuk bir buhran gecireceğini de ongormuştur 21 Aralık 2019 hakkında ve Maya kehanetleri zamanın sonu veya yaradılış ile ilgili calışmalar yaparken, yıllar once İngiltere ’de birlikte calıştığım ve bugunlere gelmeme sebebiyet veren , hocam Nicholas ’ın birkac sozunu hatırlatmak isterim “Buyuk felaketler veya buyuk değişimlerden once onemli bir Ay ve Guneş tutulması olur Ay ve Guneş tutulmaları sosyal toplum icinde cok buyuk değişimlerin olacağı donemleri gosterir Sevgili Oğuzhan demişti 90 ’lı yılların başı idi 19 yaşın vermiş olduğu genclik ve delilik ile Guneş ve Ay tutulmalarının onumuzdeki donemlerdeki etkilerini hesaplamaya calışmıştım 1999 yılında oluşacak olan Guneş tutulmasının cok ciddi felaketlere sebebiyet vereceğini ise 4 yıl onceden soylemiştim Bunlar o zamanlar yazıldı,duyuruldu Her neyse, 21 Aralık 2019 ’ye gelirsek, oncesinde ve sonrasında cok onemli bir tutulma dongusu gorunmemekte

21 Aralık 2019 ’nin hemen oncesinde Haziran ayında oluşacak olan Venus tutulumu 2019 ve sonrasında oluşacak olan olayları da tam anlamı ile ifade etmiyor O zaman Maya takvimi ile Miladi takvim arasında bir farkın olabileceğini duşundum kendimce Ve gercekten beni haklı cıkaracak şeylerde buldum 21 Aralık 2019 ’da Mayaların yaşadığı Guatemala ve Meksika ’nın guneyi civarında cok net gorunecek bir Ay tutulmasının olacaktı Sonrasında bu anlamda internette yaptığım araştırmalarda Cotterell gibi ciddi astrofizikcilerin aslında Maya ve Miladi takvim arasında iki yıllık fark olabileceğini yazdıklarını hayretle gordum Tabii ki bir ben duşunecek değildim bu mantığı Ve o sırada hocam Nicholas ’ın buyuk felaketlerden once onemli Ay ve Guneş tutulmaları olur sozu yeniden aklıma geldi

Evet sevgili okuyucular hepimizin 21 Aralık 2019 ’de beklediği Maya kehanetlerindeki asıl tarih bence 21 Aralık 2019 ’dur

Mayalar, tum bu calışmalarını Guneş ve Ay ’ın gokyuzundeki konumlarına gore yapmışlardır Kehanetlerini kullanırken, Guneş ’in manyetik fırtınalarının yoğun olduğu donemleri hesapladıkları da bilinmektedir Tabii ki Maya ’lar, bizim şu anki uygarlığa ve teknolojiye bakış acımıza gore cok daha farklı, daha ozel bir takvim, farklı bir hayat goruşu, teknoloji ve uygarlık bicimine sahiptiler Şimdi gokyuzunden tam anlamı ile uzaklaşan biz insanoğlu, bu bilgileri yalnızca belli donemlerde ve basite indirgenmiş bir şekilde kullanmaya calışıyoruz Onlar, hatta bizim ilkel diye nitelendirdiğimiz uygar toplumlar, evrendeki her parcanın bir butunu temsil ettiğini ve evrendeki materyaller arasındaki ilişkilerin olaylara sebebiyet verdiğini acıkca bilmekteydiler Sumer ’de de bu boyledir, eski Arap toplumlarında da, Turk toplumlarında da Gokyuzu ile uğraşmayan tek bir toplum yoktur eski cağlarda

Eski uygarlıklar gokyuzunde nadir gorunen, tekrarlayan bazı gorunumlerin dunya ve doğa uzerindeki etkilerini ve değişimlerini de fark etmiştir Ayın 28 gunluk dongulerinin tum canlılarda ureme ile ilgili bir zamanlamaya sebebiyet verdiğini, Venus ’un gokyuzundeki pozisyonunun insanın dişi cinsi dahil tum dişilerde hamileliğin başlangıcı ve sonlanması ile ilgisi olduğunu ifade eden yuzlerce eski parşomen vardır Biz profesyoneller biliriz ki coğunlukla da bu eski kadim zamanlardan kalan parşomenlerden kalan yazılar şaşırtıcı bir derecede işe yaramaktadır

Meteorolojik calışmalar ve gozlemler gibi, ciddi Astrolojik gozlemler ve Guneş sistemimizdeki hareketler ile, sosyal bağıntılar arasındaki hareketliliği de cozebiliriz Dolunay donemlerinde kalp krizi , kriminal davranışlar ve intiharların , diğer gunlere gore cok daha fazla olduğu bilinmektedir Hatta gelişmiş batı ulkeleri İngiltere, İsvec, Finlandiya gibi ulkelerde Acil servisler ve Polis, dolunay gunleri coğunlukla izinleri kaldırır veya guvenliği daha da fazlası ile on plana cıkartır Nedeni bilimsel istatistikler ile cozulememiştir Ama sonuclar bellidir Biz Astrologlar icin ise, hangi dolunayların daha tehlikeli olduğunu gormek son derece basittir

SONUN BAŞLANGICI

Sonun başlangıcı demiştim 21 Aralık 2019 ’da Guatemala uzerinde oluşacak olan Ay tutulması , Astroloji ’de, insanlığın cok onemli ağır bir sınav ve değişim donemine girmesini gostermesi acısından onemlidir İkizler burcunun son derecesinde oluşacak olan tutulma, astrolojik anlamda anaretik yani olumcul derecededir Bu derece daha ziyade yıkım, şiddetli değişim ve buyuk donuşum donemlerini gosterir

Tutulma esnasında Ay ’ın İkizler burcunda, Guneş ’in Yay burcunda, Mars ile Pluton ’un neredeyse Oğlak burcunda kavuşum halinde gorunmesi, Mayalar icin felaketleri ve buyuk yıkımları gosteren Venus gezegeninin, olum, yer altı kaynakları, depremler ve yıkım ile ilgili Akrep burcundaki hareketi, Uranus ’un Jupiter ’in Balık burcundaki kavuşumu ve bu tutulmanın buyuk koruyucu diye nitelendirilen Jupiter ’e, insansal egoları temsil eden Guneş ile kare yapması, dunya uzerinde doğal felaketlerin gittikce artacağını temsil etmektedir Uranus ’un Balık burcunda, dunya uzerinde suları temsil eden Neptun ile karşılıklı ağırlama pozisyonunda olmasının ve Uranus ’un bu ağırlama esnasında Ay ve Guneş ’e yıkıcı bir acıda bulunmasının ana etkisi global tayfun anlamına gelir Deniz yuzeyinde kabarmalar, global fırtınalarda artış, tufana varacak yağmurların hızla artması, tabi bunun sonucunda buyuk deniz ve hatta ucak kazaları

Dunya uzerinde manyetik alanda gittikce artan zayıflamalar ve duzensizlikler, Guneşin manyetik alanında dengesizlikler ve buyuk Guneş fırtınalarının başlangıcı ile birlikte, Merkur ve Uranus arasındaki gokyuzundeki ayrı kare pozisyon, teknolojik cihazlarda olabilecek arızalar, MarsPluton kavuşumu ise buna rağmen insanların kaşınması, savaş, ve catışmalardır Bu arada Uranus ’un ciddi depremlere sebebiyet verdiğini, Pluton ’un ve Mars ’ın volkan ve yanardağ faaliyetleri ile ilgili olduğunu bildirmekte fayda var Saygı duydum Binlerce yıl onceki Mayalı meslektaşlarımın bizler gibi teknolojiyi kullanmadan, bu kadar karışık gorunumlu hesaplamaları yapmaları, sahip oldukları matematiksel bilgiye ve onu kullanma şekillerine, bu bilgiyi sosyal anlamda yorumlamalarına saygı duydum

TAYFUN, SEL, OLUMCUL SALGINLAR

Anaretik derecelerde olan tutulmalar bir donemin bitişini, bir yuzyılı, bir miladı, yeni bir milad ile, yuzyılın başlamasını da temsil ederler Bu gokyuzu gorunumu dunya ananın bu değişim sureci icinde biz cocuklarını buyuturken, gecirmiş olduğu sureclerden cok daha farklı bir surece girdiğini gosteriyor 21 Aralık 2019 ’dan itibaren buzulların erimesi veya şehirlerde tayfun sel ve deprem gibi, kavramlar ile birlikte grip enfeksiyonlarına ve olumcul salgınlara sebebiyet vermesi, inanın ki cok bilindik şeyler olacak Eee hadi hala borsa ile uğraşalım, hisse senetlerinden paralar kazanmaya calışalım Beyaz gomlekli arkadaşları zengin edelim İş toplantılarında onemli kararlar alalım Rating kaygılı diziler yayınlayalım İnsanları ceşitli kandırmacalar ile uyutmaya devam edelim Gazetelerin arkasına cıplak kadın resimleri koyalım Kedi nankordur diyelim sonra da birbirimize olan sevgisizliğimizi ve nankorluğumuzu hayvanlara yansıtalım Fakirlerin haklarını yiyelim, siyah filmli jiplerimizle patronculuk taslayalım

Mahatma Gandi ne guzel soylemiş “Basit yaşa ki başkaları da var olabilsin

İnsanın uygarlaştığı ama ahlaksızlaştığı bir donem icindeyiz Sevgilisini kıskanclık uğruna kesenler, 18 yıl boyunca bir cocuğa sapıkca tecavuz edenler, bebeklerini genel evlere satanlar, cahillik , bilgisizlik ve erdemsizlik Eskiler ne demiş; bazılarımız para ve guc peşinde koşar, bazılarımız şohret şan, bazılarımız iktidar ve guc Bazılarımız ise bunları sadece seyreder ve eğlenir Dunya insanı ne kadar inanclı gibi gorunse de ben diyim Tanrısal, siz diyin doğa olaylarından kaynaklanan ciddi ve buyuk olmak uzere bir sınav yaşayacak Belki bir gun yeni mitolojik hikayelerde uygarlığımızın sapkınlığı ve yok oluşu insanlara ibret icin anlatılacak Tıpkı eskiden olduğu gibi… Anlamak isteyene tarihte,mitolojide ve din kitaplarında buyuk dersler var Ama sadece anlamak isteyene…

Kaynak:Astroloji Uzmanı Oğuzhan Ceyhan

858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt