Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mayasız Gevrek Poğaça

Mayasız Gevrek Poğaça

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mayasız Gevrek Poğaça Tarifi İçin Malzemeler Hamuru :

*2 yumurta (Sarısı üzerine sürülecek)
*1, 5 su bardağı sıvı yağ
*1, 5 su bardağı yoğurt
*1 yemek kaşığı sirke
*2 paket kabartma tozu
*1 çay kaşığı tuz
*Aldığı kadar un

İç malzemesi :

*2 orta boy haşlanmış patates
*Yarım su bardağı kaşar peyniri
*1 tutam karabiber

Mayasız Gevrek Poğaça Tarifi Yapılışı Ben haşlanmış patatesimi değerlendirmek için patatesli yaptım siz istediğiniz harcı koyabilir hatta hiç harç koymadan değişik şekillerde bile yapabilirsiniz
??Herkese Hayırlı Akşamlar çok lezzetli çok gevrek az malzemeli ve bir o kadar da pratik bir tarifi sizle paylaşmak istedim

??Şimdi tarifimize geçelim öncelikle iç harçlı yapacaksanız iç harcını hazırlıyoruz Patatesleri ve kaşarları rendeliyoruz Karabiber ekleyip karıştırıyoruz Şimdi hamura geçelim Yumurtaların sarılarını üzerine sürmek için aklarından ayırıyoruz (eğer yumurtanız büyükse 1 tane bile kullanabilirsiniz ) sonra diğer malzemeleri koyup ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz Yumurta büyüklüğünde bezeler alıp avucumuzda açıp iç harcını koyup kapatıyoruz Yağlı kağıt serili tepsiye dizip yumurta sarısını sürüyoruz 180 derecede pişiriyoruz İşte bu kadar gerçekten her evde kolayca bulunan ve acil misafirlere çabucak yapılabilecek bir tarif şimdiden yapacak olanların ellerine sağlık Afiyetle

858,496Konular
982,408Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt