iltasyazilim
FD Üye
Mayasız Hamurdan Harika Pizza Tarifi İçin Malzemeler HAMURU İÇİN:
*1 yumurta
*1 kahve fincanı sıvı yağ
*2 kahve fincanı yoğurt
*1 paket kabartma tozu
*1 çay kaşığı tuz
*78 kahve fincanı un
SOSU İÇİN;
*1 domates rendesi
*Kekik
*Tuz
*Pulbiber
*Domates salçası( bir tatlı kaşığı kadar)
ÜZERİ İÇİNisteğe bağlı)
*Sucuk
*Sosis
*Salam
*Kaşar
*Domates
*Biber
*Mısır
*Zeytin
*Mantar vs
*
Mayasız Hamurdan Harika Pizza Tarifi Yapılışı Merhabalar size öyle bir tarif vereceğim ki dışarıda yediğiniz bütün pizzaları unutacaksınız BEN UNUTTUM ister ince ekmek ister kalın ekmek tamamen size kalmış
1
*İlk etapta hamuru hazırlıyoruz
*Ben 34 saat öncesinden hazırlıyorum dinlenince daha güzel oluyor
*Hamuru hazırlıyoruz
*Fırın tepsimize yağlı kağıdı serip uygun bir ortamda hamurumuzu fırın tepsisine uygun şekilde açıyoruz ( ben normal fırın tepsisi kullandım daha kalın olmasını isterseniz tepsiyi küçülte bilir yada hamur miktarını arttırabilirsiniz )
*Hamurumuzu açıktan sonra domates sosumuzu üzerine gezdiriyoruz fazla gelirse hepsini katmayın tadını bozar
*Önceden ısıtılmış 170 °C fırınımızda altı pişene kadar pişiriyoruz
*Fırından çıkarıp en alt tabana kaşar üzerine sosis salam sucuk ve geri kalan eklemek istediğiniz malzemeleri ekliyoruz
*Tekrar fırına veriyoruz Pişmeye yakın kaşarını ekleyip fırını kapatıyoruz AFİYET OLSUN
*1 yumurta
*1 kahve fincanı sıvı yağ
*2 kahve fincanı yoğurt
*1 paket kabartma tozu
*1 çay kaşığı tuz
*78 kahve fincanı un
SOSU İÇİN;
*1 domates rendesi
*Kekik
*Tuz
*Pulbiber
*Domates salçası( bir tatlı kaşığı kadar)
ÜZERİ İÇİNisteğe bağlı)
*Sucuk
*Sosis
*Salam
*Kaşar
*Domates
*Biber
*Mısır
*Zeytin
*Mantar vs
*
Mayasız Hamurdan Harika Pizza Tarifi Yapılışı Merhabalar size öyle bir tarif vereceğim ki dışarıda yediğiniz bütün pizzaları unutacaksınız BEN UNUTTUM ister ince ekmek ister kalın ekmek tamamen size kalmış
1
*İlk etapta hamuru hazırlıyoruz
*Ben 34 saat öncesinden hazırlıyorum dinlenince daha güzel oluyor
*Hamuru hazırlıyoruz
*Fırın tepsimize yağlı kağıdı serip uygun bir ortamda hamurumuzu fırın tepsisine uygun şekilde açıyoruz ( ben normal fırın tepsisi kullandım daha kalın olmasını isterseniz tepsiyi küçülte bilir yada hamur miktarını arttırabilirsiniz )
*Hamurumuzu açıktan sonra domates sosumuzu üzerine gezdiriyoruz fazla gelirse hepsini katmayın tadını bozar
*Önceden ısıtılmış 170 °C fırınımızda altı pişene kadar pişiriyoruz
*Fırından çıkarıp en alt tabana kaşar üzerine sosis salam sucuk ve geri kalan eklemek istediğiniz malzemeleri ekliyoruz
*Tekrar fırına veriyoruz Pişmeye yakın kaşarını ekleyip fırını kapatıyoruz AFİYET OLSUN