Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

mayısa kadar sabırlı ol Hadise

mayısa kadar sabırlı ol Hadise
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
mayısa dek sabırlı ol Hadise Herşeyden yoksun kalan Hadise şakaf sayıyordur her hâlükarda diye düşünüyorum bakalım yoğun tempoda olan hadise neler demiş AŞKA VAKIT YOK 1548632440 1548632440 mayisakadarsabirliolhadise5c4e417c1ee76mayisakadarsabirliolhadise5c4e417c1ee76 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhadise09mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg EUROVİSİON ŞARKIMIZ 'DÜM TEK TEK' İLE AVRUPA'YI TURLAYAN HADİSE, FRANKFURT KONSERİYLE GENÇLERDEN '12 PUAN' ALDI Konserden bir kaç dakika önce geldiği Club'de gecce yarısından daha sonra sahneye çıkan şarkcı, sahne şovuyla herkesi büyüledi Konser öncesi sorulara yanıt veren Hadise 'Çok yoğun çalışıyorum Aşka bile vakit yok' dedi sonra sahneye çıkan Hadise yüzlerce gence unutulmaz bir gecce yaşattı Annemi özledim Kıvrak dansları ile bilhassa erkek hayranlarının beğenisini kazanan sanatçı, konser her tarafında yüzlerce cep telefonu göre görüntülendi başta geldiği Frankfurt'ta sahnede sıkça hayranlarıyla konuşan Hadise 'Eurovision için çok yoğun çalışıyorum Annemi bir aydır göremedim' dedi Düm Tek Tek şarkısını Club'u dolduran gençlerle birlikte söyleyen ressam, 'Amacımız Eurovisionu kazanıp Türkiye'nin sesini yeniden duyurmak' diye konuştuFrankfurt'taki bir mekanda sahneye çıkan Hadise, şık kıyafeti ve seksi dansları ile seyirciden '12 puan' aldı  

858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt