Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mayonezli Levrek

Mayonezli Levrek

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Pratik ve kolay bir şekilde Mayonezli Levrek için tarif

MALZEMELER
15 kg levrek balığı
500 gr zeytinyağ
1 demet taze soğan
1 demet maydanoz
1 demet dereotu
6 adet yumurta
2 adet limon
mayonez
4 adet patates
1 adet yeşil salata
150 gr siyah zeytin
2 demet kırmızı turp
250 gr salatalık turşusu

HAZIRLANIŞI
Balıkları temizleyip, yıkayın Üzerlerini örtecek kadar kaynar su, defne yaprağı, tuz, tane karabiber, maydanoz kökü, yarım limonun suyu ve kabuğunu ilave edip 30 dakika kadar kaynatıp, pişirin Balıklar soğuduktan sonra derilerini ve kılçıklarını çıkarın, etlerini ufak parçalara ayırın Patatesleri haşlayıp, küp küp doğrayın Taze soğanın beyaz kısmı çok ince kıyın Salatalık turşusunu ufak karelere bölün, maydanozu ve dereotunu kıyın, hepsini beraberce mayonezin yarısı ve biraz tuzla karıştırın
Servis tabağına balık şekli vererek yerleştirin Kalan mayonezin bir kısmı ile üzerini kapatın Katı pişmiş yumurta, kırmızı turp, siyah zeytin, salatalık turşusu ve mayonezin geri kalanı ile servis tabağını süsleyip, servis yapın
 

Similar threads

MAYONEZLI LEVREK MALZEMELER 15 kg levrek balığı 500 gr zeytinyağ 1 demet taze soğan 1 demet maydanoz 1 demet dereotu 6 adet yumurta 2 adet limon mayonez 4 adet patates 1 adet yeşil salata 150 gr siyah zeytin 2 demet kırmızı turp 250 gr salatalık turşusu HAZIRLANIŞI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
MAYONEZLI LEVREK MALZEMELER 15 kg levrek balığı 500 gr zeytinyağ 1 demet taze soğan 1 demet maydanoz 1 demet dereotu 6 adet yumurta 2 adet limon mayonez 4 adet patates 1 adet yeşil salata 150 gr siyah zeytin 2 demet kırmızı turp 250 gr salatalık turşusu HAZIRLANIŞI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Pratik ve kolay bir şekilde Mayonezli Balık Salatası için tarif MALZEMELER 1 çorba kaşığı tuz 1 kg kefal, levrek veya kırlangıç 1 soğan 10 dal maydanoz 4 tane kornişon 8 çorba kaşığı mayonez 5 kişilik HAZIRLANIŞI Balıkları temizleyip yıkadıktan sonra parçalara ayırarak tencereye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
MALZEMELER 6 dilim fileto levrek 100 gram arpacık soğan 200 gram cherry domates 2 diş sarımsak 100 gram çekirdeksiz yeşil zeytin 1 çay kaşığı deniz tuzu 12 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber 1 yemek kaşığı kapari turşusu 4 yemek kaşığı zeytinyağı Servisi için: 14 demet dereotu NASIL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Malzemeler: 175 gr Pide 1 Yemek Kaşığı Tatlı Kırmızı Toz Biber 2 Çay Bardağı Sıvı Yağ 400 gr Domates 350 gr Salatalık 1 Adet Kırmızı Soğan 2 Diş Sarmısak 1 Demet Maydanoz 1 Sap Nane 4 Yemek Kaşığı Limon Suyu Tuz Acı Kırmızı Biber Kimyon 200 gr Beyaz Peynir 8 Adet Biber Turşusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,863Kullanıcılar
AksnjsjdSon üye
Üst Alt