Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mazhar Fuat Ozkan Ele Gune Karşı Yapayalnız Şarkı Sozu

Mazhar Fuat Ozkan Ele Gune Karşı Yapayalnız Şarkı Sozu
0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ele Gune Karşı Yapayalnız Şarkı Sozu
Mazhar Fuat Ozkan Ele Gune Karşı Yapayalnız Şarkı Sozleri
Ele Gune Karşı Yapayalnız Şarkı Sozu Mazhar Fuat Ozkan
Ele Gune Karşı Yapayalnız

Arayıp sormasan da unuttum seni sanma
Dunya bir yana sen bir yana
Aşık ettin beni kendine sonra da terkettin gizlice
Aradım seni her yerde hic kimselere soramadım

Bekledim don diye donmedin bile bile
Bile bile sevdiğimi korkundan gelmedin
Arayıp sormasan da unuttum seni sanma sakın
Dunya bir yana sen bir yana

Ele gune karşı yapayalnız boyle de olmaz ki
Nasıl da gittin insafsız boyle bırakılmaz ki
Unuturum sanmıştın guzelim
Gozum yollarda kaldı

Haberin gelir bana duyarım nasıl olsa
Bilirim kimlerlesin ne yaptın neler ettin
Aklım fikrim hep sende sevsen de sevmesen de
Seni hic aldatmadım aldatmayı hic sevmem

Similar threads

MFO Yamuk mu Var şarkı sozleri Yamuk Mu Var şarkısı sozu MFO 2019 MFO Yamuk mu Var şarkısı, sozleri Mazhar Fuat Ozkan Yamuk mu Var Şarkı Sozu: Aman ha emir alamam Dayanamam ben oyununa Sakın ha bana dokunma Benimle oynama bir daha Girdim gune zıpkın gibi Kırdım butun zincirleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Vur Vur şarkı sozu MFO MFO Vur Vur şarkı sozleri 2019 MFO Vur Vur şarkısı sozu Mazhar Fuat Ozkan Vur Vur Şarkı Sozu: Hayatım oyun olmuş diyerekten kesip atamazsın ki Dun gece okşarken seni beni yok sayamazsın İster ye ister fırlat ne gordun bana onu anlat yok sayamazsın ki Sabah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
sagopa kajmer galiba sagopa kajmer galiba şarkı sozu sagopa kajmer galiba sozleri GALİBA Bu ikilemlerin arkasında cok şey var Hic bir şey bir neden değilki Ama hak ettiğimi duşunduğumde hic de adil değilki Sen nesin ve kimsin? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık cok gergin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Sagopa Kajmer Galiba sozleri Sagopa Kajmer Galiba şarkısı Sagopa Kajmer Galiba Şarkı sozleri Sagopa Kajmer Galiba Şarkı sozu Verse 1: Bu ikilemlerin arkasında cok şey var Hic bir şey bir neden değil ki Ama hak ettğimi duşunduğumde hic de adil değil ki Sen nesin ve kimsin? Sal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
İbo Show'un bu haftaki konukları arasında Türk pop ve rock müziklerinin efsane grubu Mazhar - Fuat - Özkan da yer alacak. Kuruldukları ilk günden bu yana önemli başarılara ve unutulmaz bestelere imza atan grup, çalışmaları ve albümleriyle her nesilde ilgi görüyor. Mazhar - Fuat - Özkan hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,497Konular
982,004Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt