Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MEB Açıklaması : Bu Yıl SBS Son Kez Yapılacak !

MEB Açıklaması : Bu Yıl SBS Son Kez Yapılacak !
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
MEB Açıklaması : Bu Sene SBS Son Kere Yapılacak ! Sbs İçin Bu Yıl Son Sbs Bu Yıl Son Kere Yapılacak Sevgili melekler, MEB yaptığı açıklamayla bu yıl sbs sınavının son defa yapılacağını açıkladı Sbs İçin Bu Yıl Son diyen Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Zararsız bakın neler söyledi; 1549040228 1549040228 mebaciklamasibuyilsbssonkezyapilacak5c547a689a299mebaciklamasibuyilsbssonkezyapilacak5c547a689a299 mebaciklamasibuyilsbssonkezyapilacak5c547a689a299 Ortaöğretimde SBS 2019'te son kere yapılacakUlusal Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Zararsız, SBS'nin bu sene son defa yapılacağını, sonradan sistemin değişeceğini söyledi NTV yayınına katılan Zararsız şunları söyledi: Eğitimöğretim yılının sonunda SBS yine yapılacak 20192019 öğretim yılının sonunda Haziran ayında takvimine kadar yapılacak 20192019 öğretim yılının sonunda ise SBS olmayacak Bir diğer şekilde ortaokuldan liseye sipariş verme yürürlüğe girecek Yeni sistem konusunda çalışmaların sürdüğünü bildiren Zararsız, Görüşmeler sonucunda sistem kurgulandığında kamuoyuyla paylaşılacakdedi  

Similar threads

Sbs 2019'de Kaldırılacak mı ? Bu konu; sbs 2019de kaldırılacak mı hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, demin sizlerle sbs 2019 İstanbul Anadolu liseleri taban puanları bilgilerini paylaştık fakat bir yana da sbs kalktı mı kalkacak mı sorularıyla boğuşup duruyorduk Ve beklenen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Sbs İçin Bu Sene Son Sbs Bu Sene Son Kez Yapılacak Ortaöğretimde SBS 2019'te son defa yapılacakMilli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Zararsız, SBS'nin bu sene son defa yapılacağını, daha sonra sistemin değişeceğini söyledi NTV yayınına katılan Zararsız şunları söyledi: Eğitimöğretim yılının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
2019 yılında SBS sınavı var mı? SBS hangi sene kaldırılacak? Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Belli Zararsız, Ortaöğretimde SBS 2019te son kere yapılacak Daha ardından sistem değişecekdedi Zararsız Eğitimöğretim yılının sonunda SBS yine yapılacak 20192019 öğretim yılının sonunda Haziran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
MEB SBS Kontenjanlarını Arttırdı! sbs kontenjanları sbs kontenjanları 2019 Sevgili melekler, sbs sınavına giren öğrencileri sevindirecek bir haberle karşınızdayız Ulusal Eğitim Bakanlığı (MEB), seviye tespit sınavı (SBS) sonucuna kadar öğrenci bölge fen ve sosyal bilimler liseleri ile her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
2019 yılında SBS sınavı var mı? SBS hangi yıl kaldırılacak? Milli Eğitim Bakanlığı Musteşarı Emin Zararsız, Ortaoğretimde SBS 2019te son kez yapılacak Daha sonrasında sistem değişecekdedi Zararsız Eğitimoğretim yılının sonunda SBS yine yapılacak 20192019 oğretim yılının sonunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt